Deloitte Romania își consolidează echipa de management a departamentului Audit și Servicii conexe, prin promovarea lui Alexandru Stancu, a Anei Șerban, a lui Florian Sima și a Ralucăi Burciu în funcțiile de directori, începând cu data de 1 septembrie 2023.

Alexandru Stancu, Ana Serban, Florian Sima, Raluca BurciuFoto: Deloitte Romania

„Preluarea responsabilităților care derivă din rolul de director reprezintă un moment important în carierele colegilor mei și o confirmare a angajamentului, expertizei și contribuției lor la evoluția firmei. Îi felicit și le mulțumesc pentru dedicarea cu care își deservesc clienții și cu care contribuie la dezvoltarea echipelor lor. Am încredere că se vor ridica la înălțimea așteptărilor în această organizație care are atât o istorie foarte bogată, fiind prima din lume care a efectuat un audit financiar, acum peste 175 de ani, cât și privilegiul de a orienta profesia de auditor către viitor”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Alexandru Stancu s-a alăturat Deloitte ca membru al echipei din Timișoara în 2020 și are peste 12 ani de experiență în audit. Lucrează cu clienți din sectoarele bunuri de consum, agricultură și auto, atât cu companii multinaționale, cât și cu antreprenori. Contribuția sa a fost esențială la dezvoltarea practicii de audit a Deloitte din Timișoara. Este membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) și a absolvit Facultatea de Economie și Managementul Afacerilor din Timișoara.

Cu peste 15 ani de experiență în proiecte de audit și consultanță pentru companii active în industria asigurărilor - viață, sănătate și non-viață -, Ana Șerban s-a alăturat Deloitte în 2022. Are o vastă experiență în analiză și raportare financiară, audit financiar, implementarea IFRS (inclusiv IFRS 17), Solvabilitate II și în managementul proiectelor. Ana este membră a Asociației Contabililor Certificați din Marea Britanie (ACCA), a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și a Autorității pentru Supraveghere Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS). Este absolventă a Academiei de Studii Economice din București.

Florian Sima este membru al echipei Deloitte din 2011. Are 15 ani de experiență profesională, pe parcursul cărora a fost implicat în diverse proiecte în sectoarele retail, bunuri de consum și bunuri industriale. De asemenea, el a avut un rol important în dezvoltarea echipei din București, în calitate de coordonator al procesului de recrutare pentru departamentul Audit. Florian este membru al Asociației Contabililor Certificați din Marea Britanie (ACCA), al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și al Autorității pentru Supraveghere Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS).

Raluca Burciu are o experiență profesională de peste 17 ani, dintre care 12 în cadrul Deloitte. A fost implicată în proiecte complexe de audit de grup pentru companii din sectoarele jocuri de noroc, auto și bunuri de consum. De asemenea, ea coordonează proiectele de training pentru echipele de audit din București și de la birourile regionale, contribuind astfel activ la dezvoltarea profesională a colegilor săi. Este membră a Asociației Contabililor Certificați din Marea Britanie (ACCA), a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), a Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), a Camerei Consultanților Fiscali și a Autorității pentru Supraveghere Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS).

Practica de Audit și Servicii conexe a Deloitte România are aproximativ 200 de experți și oferă clienților săi servicii de audit al situațiilor financiare întocmite în conformitate cu standardele de raportare locale și internaționale, servicii de revizuire a sistemelor de raportare financiară și a mediului de control intern, servicii pe bază de proceduri convenite, precum și servicii de consultanță financiar-contabilă privind aspecte derivate din schimbările legislative, precum reglementările contabile din România și standardele internaționale de raportare financiară (IFRS).

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță fiscală și juridică, consultanță, consultanță financiară și managementul riscului către aproximativ 90% din companiile prezente în topul Fortune Global 500® și către mii de companii din sectorul privat. Experții firmei contribuie la atingerea unor rezultate măsurabile și de durată, care ajută la consolidarea încrederii în piețele de capital, care permit companiilor să se transforme, să prospere și să deschidă calea către o economie mai puternică, către o societate mai echitabilă și o lume sustenabilă. Cu o istorie de peste 175 de ani, Deloitte acoperă peste 150 de țări și teritorii. Obiectivul său este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor aproximativ 415.000 de profesioniști la nivel mondial.

Deloitte România este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță și managementul riscului, consultanță financiară, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 3.000 de profesioniști.

Pentru a afla mai multe despre rețeaua globală a firmelor membre, vă rugăm să accesați www.deloitte.com/ro/despre.