​​Deloitte România își consolidează echipa de management prin promovarea a patru angajați din practicile de consultanță în managementul riscului, de consultanță fiscală, de consultanță financiară și de audit ca urmare a contribuției și implicării acestora în oferirea de servicii către clienți și în dezvoltarea echipelor. Andrada Tănase a fost promovată pe poziția de Director în practica de consultanță în managementul riscului, Monica Țariuc a fost numită Director Global Employer Services în cadrul practicii de consultanță fiscală, Vlad Bălan a fost numit Director Consultanță Financiară și Ion Efros, Director de Audit, începând cu 1 septembrie 2021.

Andrada Tanase, Monica Tariuc, Vlad Balan, Ion EfrosFoto: Deloitte Romania

„Sunt mândru de colegii care au devenit parte a echipei noastre de conducere datorită implicării lor distinctive în crearea unui impact semnificativ asupra clienților și angajaților Deloitte. Andrada, Monica, Vlad și Ion sunt profesioniști remarcabili, implicați activ în deservirea clienților și în formarea altor experți talentați. Sunt convins că vor contribui cu succes la accelerarea creșterii Deloitte România, la consolidarea reputației organizației și a prezenței noastre în comunitatea de afaceri din România”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Andrada Tănase, Director în practica de consultanță în managementul riscului, s-a alăturat echipei Deloitte în 2015 și are o experiență de zece ani în domeniul reglementărilor Basel III, practicilor de supraveghere, managementul riscurilor și serviciilor de audit și raportare în sectorul financiar. A coordonat proiecte pe diverse teme de risc și de reglementare, cum ar fi procesul intern de evaluare a adecvării capitalului (ICAAP), procesul intern de evaluare a adecvării lichidității (ILAAP), planuri de afaceri, licențiere și autorizări, redresare și rezoluție. Andrada este, de asemenea, trainer pentru Institutul Bancar din România și Republica Moldova și pentru mai multe bănci comerciale și centrale din Europa. Ea este membră a Asociației Experților Contabili Autorizați (ACCA), a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) și deține certificarea Financial Risk Manager (FRM) acordată de Asociația Globală a Profesioniștilor în Managementul Riscului (GARP).

Monica Țariuc, Director Global Employer Services în cadrul practicii de consultanță fiscală, s-a alăturat Deloitte în 2008 ca intern și încă de atunci s-a specializat în probleme ce țin de mobilitatea angajaților la nivel global. Ea este recunoscută de clienți pentru cunoștințele sale tehnice în acest domeniu, capacitatea sa de a coordona proiecte mari la nivel global și regional, interesul său autentic pentru îmbunătățirea proceselor zilnice și pentru gândirea ei out-of-the-box și soluțiile inovatoare. Monica se concentrează acum pe creșterea gradului de conștientizare și sprijinirea organizațiilor în regândirea politicilor de mobilitate, astfel încât conceptul de muncă la distanță - munca de acasă, din vacanță, de pretutindeni sau de orice alt tip - să fie înțeles și gestionat în mod corespunzător atât de companii, cât și de angajați. De asemenea, ea a fost implicată în proiectarea și implementarea instrumentelor tehnologice proprietare Deloitte care ajută la monitorizarea și îndeplinirea obligațiilor de raportare pentru angajații mobili din toate țările.

Vlad Bălan, Director Consultanță Financiară, s-a alăturat Deloitte ca intern în departamentul de audit în ultimul său an de studii universitare în 2008. Doi ani mai târziu, făcea partea din echipa de consultanță financiară și de atunci a lucrat la numeroase proiecte, majoritatea constând în oferirea de servicii de due diligence și tranzacții. Companiile pe care le-a servit cu succes în ultimii 11 ani sunt active în diverse industrii, dar se concentrează în principal pe sectorul imobiliar și de energie. Vlad a lucrat cu companii de top din sectoarele lor și în tranzacții care sunt considerate repere atât pentru orice profesionist din acest domeniu, cât și pentru domeniul fuziunilor și achizițiilor din România, cum ar fi vânzarea subsidiarelor din România deținute de Grupul CEZ către Macquarie Infrastructure and Real Assets. El este membru al Asociației Experților Contabili Autorizați (ACCA) și absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica din București.

Cu o experiență de peste 12 ani în servicii de audit și consultanță, Ion Efros, Director de Audit, și-a început cariera în practica Deloitte din Moldova în 2007, apoi a condus biroul Deloitte din Timișoara până în 2019. Cea mai mare parte a portofoliului său constă în oferirea de servicii privind raportarea duală, și anume Standardele Române de Contabilitate (SRC) și Standardele Internaționale de Raportare Financiară (IFRS). A lucrat cu organizații din diverse industrii, în special cu companii din sectorul produselor de consum și industriale. Este membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), al Autorității de Supraveghere Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS), al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) și al Asociației Experților Contabili Autorizați (ACCA). Ion deține o diplomă de licență în contabilitate și audit, o alta în drept economic și are un master în managementul afacerilor.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 330.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a 2.000 de profesioniști.

Pentru a afla mai multe despre rețeaua globală a firmelor membre, vă rugăm să accesați www.deloitte.com/ro/despre.