​Firma de avocatură Botezatu & Asociații | TheCounsel își schimbă denumirea în Botezatu Estrade Partners prin includerea numelui Laurei Estrade, partener co-fondator.

Laura Estrade, Botezatu Estrade PartnersFoto: Botezatu & Asociații

"Această modificare vine în mod firesc să recunoască dedicarea, talentul și eforturile excepționale ale Laurei în crearea și dezvoltarea firmei", a declarat Ștefan Botezatu, Managing Partner.

De-a lungul carierei sale de peste 15 ani, Laura a acumulat o experiență vastă în domeniul M&A și energiei, cu un focus aparte și un istoric impresionant în achizitii, fuziuni, transferuri de business, joint ventures, divizări și alte forme de restructurare corporativă. De asemenea, Laura a coordonat cu succes dosare de litigii ce vizau companii din domeniul energiei.

Botezatu Estrade Partners este o firmă de avocatură cu sediul în București, fondată în 2016 de către Ștefan Botezatu (fost Partener al firmelor internaționale de avocatură Gide și Kinstellar) și Laura Estrade (fost Counsel în firma de avocatură Kinstellar, lucrând în prealabil cu firma internațională de avocatură Gide). Poziția consolidată a firmei se datorează experienței echipei de avocați agili, inovatori, orientați către rezultate și flexibili, toți proveniți din firme de avocatură internaționale și locale de top, cu un palmares impresionant de realizări obținute de-a lungul timpului în tranzacții, litigii și arbitraje complexe, într-o gamă largă de domenii de practică, cu toții împărtășind aceleași valori și aceeaşi cultură.

Valorile Botezatu Estrade Partners sunt transpuse, printre altele, în produsele inovatoare lansate anul acesta, inclusiv două aplicații mobile, disponibile în App Store și Google Play - aplicația White Collar și aplicația Down Raid. Botezatu Estrade Partners dezvoltă în mod constant soluții inovatoare și modalități de asimilare a noilor tehnologii în activitatea profesională curentă a avocaților.