Miercuri, camerele video au inceput sa filmeze primele cadre pentru videoclipul pe care Britney Spears il face pentru viitorul turneu al Madonnei, "Sticky & Sweet Tour". Surse din anturajul vedetei au sustinut pentru "E! News" ca videoclipul va fi folosit in deschiderea fiecarui concert al Madonnei.

Filmarile au avut loc la The Lot in vestul Hollywood-ului, fosta locatie a studiourilor Warner Hollywood, United Artists si Samuel Goldwyn Studios.

Britney a ajuns pe platou in jurul orei 9 dimineata. A stat la costume pana in jur de 9.30 si pana la 12 inca nu filmase niciun cadru. Filmarile vor fi facute intr-un lift tunat special cu sapte camere de luat vederi. Camerele sunt pozitionate strategic pentru a captura magia momentului artistic.

Scenariul decurge in felul urmator: Britney, deghizata partial intr-un hanorac gri urca intr-un lift. In timp ce liftul urca, ea pare nervoasa si ingrijorata. Apoi incepe sa se plimbe incolo si incoace. Gradual ajunge sa dea cu pumnii si picioarele salbatic in peretii cabinei liftului. Tipa la camere si se suie pe pereti. Infierbantata, isi da jos hanoracul si striga catre alta camera: "Sunt Britney, curvo".

Britney s-a comportat ca o adevarata profesionista pe platoul de filmare. Filmarile au fost amanate cu o zi din cauza unor probleme tehnice dar in acest moment totul pare a respecta programul, a dezvaluit o sursa de pe platou.

Desi s-a zvonit ca Madonna va fi pe platou pentru a asista la filmari, vedeta a ramas la New York. Martorii spun ca Madonna a facut de dimineata o vizita la studioul de inregistrari iar apoi s-a retras in apartamentul ei din Manhattan.