Vedeta si sotul ei Keith Urban au devenit parinti. Micut care a venit pe lume luni, poarta numele Sunday Rose Kidman Urban. Fetita, nascuta la Nashville, este primul copil al fericitului cuplu care a aniversat doi ani pe 25 iunie.

Super fericit de nasterea micutei, Keith Urban a tinut sa-si impartaseasca sentimentele pe Internet. La scurt timp dupa ce a aflat de nastere, cantaretul a postat pe site-ul sau un mesaj catre fani.

"In aceasta dimineata, Nic a nascut-o pe frumoasa noastra fetita, Sunday Rose Kidman Urban. Vrem sa multumim tuturor celor care ne-au ajutat cu ganduri si cu rugaciuni. Ne simtitm binecuvantati si suntem recunoscatori ca putem impartasi aceasta bucurie cu voi toti in aceasta zi", scrie Keith pe site-ul sau.

Un purtator de cuvant al cuplului a declarat pentru revista "People" ca "atat mama cat si micuta se simt foarte bine".

Nicole Kidman mai are doi copii pe care i-a adoptat in timpul casatoriei cu Tom Cruise. Sunday Rose este insa implinirea dorintei vedetei de a avea un copil. Nicole Kidman, acum in varsta de 41 de ani, si-a anuntat public intentia de a deveni mama. Din nefericire, complicatiile survenite la o sarcina pe care a avut-o la inceputul relatiei cu Tom Cruise a facut-o pe vedeta sa fie reticenta.

"Din secunda cand Tom si cu mine ne-am casatorit, ne-am dorit copii. Dar am pierdut unul la inceputuri, ceea ce a fost foarte traumatizant. As fi fost foarte trista sa nu mai pot avea copii. Keith stie ca vreau unul", a declarat Nicole pentru Vanity Fair in 2007.

Dupa luni de speculatii, in ianuarie, Nicole si Keith au confirmat ca vor avea un copil.

"Imi doresc sa am acest copil sanatos si fericit, si dupa mai vedem... Sunt atat de fericita in acest moment incat nu mai pot sa cer altceva, sincer. Voi fi insarcinata si voi avea sani mai mari. Asta este unul dintre lucrurile bune care imi vor veni odata cu aceasta sarcina", sustinea actrita la acea vreme.