​Casa Naţională de Asigurări de Sănătate anunță că angajează 5 specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației din cadrul instituției. Salariul oferit este de 19.857 de lei, echivalentul a 3.971 de euro. CNAS este instituția care gestionează Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI), platforma asigurărilor de sănătate din România, ce înregistrează frecvent sincope de funcționare. Potrivit proaspătului președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Andrei Baciu, CNAS are, în prezent, un singur IT-ist angajat.

Sediul CNASFoto: AGERPRES

Termenul limită pentru înscrieri la concursul de angajare organizat de CNAS este 2 octombrie 2023, iar proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023, potrivit unui anunț publicat atât pe pagina de Facebook a CNAS, cât și a președintelui Andrei Baciu: „Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit! Proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023, iar termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023.”

Mai multe detalii și condițiile de participare pe site-ul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate sau la Direcția Resurse Umane, Salarizare și Evaluare Personal - 0372.309.240.