​Starea pacienţilor critici care sunt internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (doi) şi Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar Arseni" Bucureşti (unul) după explozia de la Crevedia este stabilă, dar acest lucru nu înseamnă că prognosticul s-a schimbat, având în vedere că au peste 90% suprafaţă corporală arsă, a declarat miercuri ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Alexandru RafilaFoto: AGERPRES

„Starea este stabilă, dar asta nu înseamnă că prognosticul s-a schimbat. Au peste 90% suprafaţă corporală arsă şi lucrul acesta pune probleme foarte serioase pentru perspectivă”, a declarat ministrul Sănătății la Antena 3, potrivit Agerpres.

Alexandru Rafila a vizitat miercuri pacienţii internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti.

El a arătat că a avut o scurtă discuţie cu aparţinătorii unor pacienţi răniţi în exploziile care au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Crevedia: „Am avut o scurtă discuţie şi cu aparţinătorii câtorva dintre aceşti pacienţi de aici şi de la Bagdasar, să vedem ce probleme au, inclusiv a câtorva dintre pacienţii care sunt transferaţi în străinătate încât să poată să îi însoţească, să aibă cele mai bune condiţii din punct de vedere medical şi din punct de vedere psihologic.”