​Bucureștenii se pot programa online, începând de săptămâna aceasta, în regim ambulatoriu, la 7 spitale din Capitală, fără să mai fie nevoiți să meargă la unitatea sanitară sau să se programeze prin telefon. Serviciul de programare online este disponibil în 7 dintre cele 19 spitale administrate de Primăria Municipiului Bucureşti prin ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București și urmează să fie extins în perioada următoare.

Coadă la spitalFoto: Prostockstudio | Dreamstime.com

Lista spitalelor unde te poți programa online - pacienții pot accesa sistemul sistemul integrat de programări online accesând pagina dedicată fiecărui spital:

„Continuăm digitalizarea spitalelor ASSMB în beneficiul pacienților. Am început cu procedurile intraspitalicești, continuăm acum cu programările în ambulatoriu. Facilităm astfel pentru toți pacienții accesul la consultul medical, pentru cele mai diverse specialități, în șapte dintre cele mai solicitate spitale pe care le administrăm. Fără stres, fără aglomerație, direct la medicul dorit! Digitalizarea aduce transparență și eficiență pentru pacienți, dar și pentru medici, iar activitatea spitalelor are doar de câștigat”, spune Oana Sivache, director general ASSMB.

Până la finalul anului urmează să fie incluse în sistemul de programări online toate spitalele aflate în administrarea ASSMB. Numărul intervalelor orare disponibile pentru programare online va crește progresiv, pe măsură ce medicii și pacienții vor adopta pe scară largă acest sistem, mai precizează ASSMB.

Foto: Dreamstime.com.