Micuța Maria se joacă zilnic afară, are o viață echilibrată și, deși de obicei e plină de energie, azi nu se simte prea bine. Mama îi dă o pastilă pentru durerea de cap și încearcă să o culce în speranța că mâine se va simți mai bine, însă Maria nu reușește să adoarmă, durerea persistă, iar în mijlocul nopții părinții ei îngrijorați se întreabă ce-i de făcut. Să fie oare o răceală de sezon sau ceva mai grav? Nu vor să riște.

eTELEDOC, noul serviciu de informare și supervizare medicalăFoto: eTeledoc

Deseori ni se întâmplă să avem un simptom persistent, inexplicabil. Nu știm mereu cum se descifrează semnalele corpului, așa cum nu putem estima nici severitatea lor. Ce ne facem în momentele de cumpănă? Evident că trebuie să căutăm ajutor profesionist, dar de unde facem rost de el?

În lipsa acestuia sunăm adesea o vecină, o rudă, o prietenă care a trecut printr-o situație asemănătoare. Sau dăm un search pe internet.

Așa ne expunem pericolului de a lua măsuri fie prea severe pentru situația actuală, fie putem subestima un semnal foarte evident unui ochi format, însă nu și nouă într-o căutare neghidată. Toate aceste variante ne expun unui risc evitabil prin consultul medicului specialist.

Ce e de făcut atunci când acțiunea imediată este necesară, însă nimeni nu e prezent pentru a ne ghida în acest sens?

Cum știu părinții Mariei dacă durerea ei este un caz demn de îngrijorare și necesită un tratament mai agresiv sau nu? O soluție ideală ar fi un medic accesibil oricând, care să determine severitatea situației și să decidă ce e de făcut. Un astfel de medic, care poate oferi suport în situații de urgență și care poate ajuta prin liniștirea și instruirea aparținătorilor panicați, poate salva nenumărate vieți. Un medic disponibil de oriunde, oricând, care să ne poată răspunde la întrebările legate de urgența noastră medicală oferind informații relevante despre tratamente și simptome, accesibil din confortul casei noastre, este medicul eTELEDOC.

Acesta este scopul platformei eTELEDOC – o cale de acces către un medic urgentist, disponibil 24/7, pregătit să ofere susținere și sfaturi utile atunci când fiecare secundă contează și care să solicite un echipaj mobil atunci când el consideră că nu mai este niciun minut de pierdut. Abonatul are oricând acces la toate serviciile medicale de top cu o simplă apăsare de buton.

eTELEDOC oferă suport, susținere și ghidează prin informare, oprind irosirea fără rost a minutelor prețioase, eliminând frica și incertitudinea.