Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu susține că premierul nu a mai dat din luna mai bani Ministerului Sănătății pentru plata personalului din centrele de vaccinare. În replică, Florin Cîțu spune că, de fiecare dată când Ministerul Sănătății a cerut bani, a primit.

Vaccin anti-covidFoto: USER UPLOADED
  • "Vă mai amintiți scandalul de la începutul anului după declarația (întâmplătoare, desigur) a lui Valeriu Gheorghiță că personalul din centrele de vaccinare nu fusese plătit de câteva săptămâni?Eh, Cîțu nu a mai dat bani MS pentru plata personalului din centrele de vaccinare din luna mai încoace", a susținut Vlad Voiculescu, pe Facebook.

Întrebat despre aceste acuzații, la finalul ședinței de guvern, premierul Florin Cîțu a spus că, de fiecare dată când Ministerul Sănătății a cerut bani, a primit.

  • "Ministerul Sănătăţii a avut un buget, şi anume nu are cum să dea Guvernul. La rectificare se alocă bani suplimentari. Când a fost nevoie de a cumpăra Remdesivir imediat am aprobat din Fondul de rezervă. La rectificarea bugetară sunt alocate resurse, îi aşteptăm pe colegii de la USR să vină la rectificarea bugetară. Eu vă spun că de fiecare dată când Ministerul Sănătăţii a cerut, a primit”, a afirmat Florin Cîţu.