​Ce șanse sunt ca fostul ministru Vlad Voiculescu să revină în Ministerul Sănătății pe postul de secretar de stat care este în continuare vacant în acest moment, la peste o lună la numirea Ioanei Mihăilă la conducerea instituției? Ioana Mihăilă a declarat vineri, la Interviurile HotNews LIVE, că "suntem încă în procesul de selecție și de a convinge oamenii să vină" (pe acest post - n.red.). Întrebată dacă ar fi posibil ca Vlad Voiculescu să preia această funcție, Ioana Mihăilă spune că "cred că îl voi lăsa pe dumnealui să vină cu propunerea. (...) Nu este vorba să mă sune. Cred că aștept ca Vlad să se decidă ce vrea să facă pe viitor și care este viitorul lui, implicarea lui în domeniul sănătății."

Vlad VoiculescuFoto: Guvernul Romaniei

Ministrul Sănătății a mărturisit și că a vorbit ultima dată cu Vlad Voiculescu în urmă cu 3 zile și că "sunt lucruri similare cele care ne-au adus împreună: aceleași principii, aceleași credințe, aceleași dorințe pentru sistemul de sănătate, evident că nu întrerup legăturile și evident că mă întâlnesc și vorbesc cu domnul Voiculescu".

"În declarațiile anterioare nu am exclus posibilitatea de a colabora într-o formă instituțională cu Vlad Voiculescu pe viitor. Despre cel de-al doilea post de secretar de stat: suntem încă în procesul de selecție și de a convinge oamenii să vină", a afirmat vineri Ioana Mihăilă, la interviurile HotNews LIVE.

Întrebată dacă este vorba și despre a convinge partenerii de guvernare și pe premierul Cîțu să îl accepte, eventual, pe Vlad Voiculescu în poziția de secretar de stat, Ioana Mihăilă a răspuns că "până acum nu am avut probleme de acest fel".

Despre o eventuală revenire a lui Vlad Voiculescu în Ministerul Sănătății, eventual într-o funcție de secretar de stat, care este vacantă în acest moment: "Cred că îl voi lăsa pe dumnealui să vină cu propunerea."

"Adică așteptați să vă sune domnul Vlad Voiculescu?", a fost întrebată Ioana Mihăilă, la Interviurile HotNews LIVE: "Nu este vorba să mă sune. Cred că aștept ca Vlad să se decidă ce vrea să facă pe viitor și care este viitorul lui, implicarea lui în domeniul sănătății."

Citește și: