Doar 5 din 33 de candidați au promovat concursul pentru șefia Caselor Județene de Asigurări de Sănătate, chiar dacă unii dintre ei sunt actuali directori interimari / Vlad Voiculescu: Concursurile pe bune sunt un început bun

de Alina Neagu     HotNews.ro
Vineri, 7 mai 2021, 23:07 Actualitate | Sanatate


Pacient in Romania
Foto: Agerpres
​Doar 5 dintre cei 33 de candidați care au participat la concursul de ieri pentru conducerile caselor de asigurări de sănătate din 35 de județe plus București au promovat concursul, potrivit rezultatelor afișate în această seară pe site-ul CNAS. Cele 5 case județene de asigurări de sănătate care vor avea un director desemnat prin concurs sunt cele din Maramureș, Iași, Tulcea, Cluj și Bistrița Năsăud. Toți ceilalți 28 de candidați au fost respinși, iar 21 nu s-au prezentat la concurs. O parte dintre cei respinși la concurs sunt actuali directori interimari de case județene de asigurări de sănătate. "Mai e mult până departe. Concursurile pe bune sunt însă un început bun", a reacționat Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății în mandatul căruia s-a decis și demarat organizarea concursului. Vlad Voiculescu afirma, recent, că în multe județe, casa județeană de asigurări de sănătate este "cel mai mare portofel din județ".

Casa Națională de Asigurări de Sănătate este, practic, cea mai bogată instituție din domeniul sănătății, iar casele județene au de gestionat un buget uriaș: aproape 10 miliarde de euro în acest an. Casele județene de asigurări de sănătate reprezintă, în multe cazuri, "cel mai mare portofel" dintr-un județ, așa cum afirma, recent, fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.Potrivit informațiilor obținute de HotNews.ro înaintea concursului de ieri, în 15 județe, directorii în funcție ai caselor județene au fost candidați unici înscriși la concurs. Situația lor în urma concursului:
 • București - absent
 • Alba - absent
 • Bihor - absent
 • Brașov - absent
 • Cluj - admis (punctaj 79,75)
 • Covasna - absent
 • Harghita - absent
 • Hunedoara - absent
 • Ilfov - respins (punctaj 16,55)
 • Maramureș - admis cu cel mai mare punctaj - 93,30
 • Mureș - absent
 • Prahova - absent
 • Suceava - respins (punctaj 38,30)
 • Vâlcea - absent
 • Vrancea - absent
În total, în 24 de județe, directorii interimari în funcție au participat la concurs: București, Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Covasna, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Prahova, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

În afara celor 15 care au fost candidați unici, dintre care doi au fost respinși la concurs - Ilfov și Suceava - nu este exclus să mai existe și alte cazuri în care actualii directori interimari au picat concursul, însă CNAS nu face publice numele candidaților, din cauza regulamentului GDPR, astfel că este greu de stabilit.

În județele unde niciun candidat nu a fost admis, procedura de concurs urmează să fie reluată. La fel și în cele 3 județe - Dolj, Olt și Timiş - unde nu s-a înscris niciun candidat.

Casele pentru conducerea cărora s-a organizat concurs: Casa de Asigurări de Sănătate București, Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, Casa de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești.

Banii CNAS, gestionați, de facto, la nivelul caselor județene. CNAS are anul acesta un buget de 45 de miliarde de lei


Casa Națională de Asigurări de Sănătate este, practic, cea mai bogată instituție din domeniul sănătății, iar casele județene au de gestionat un buget uriaș: aproximativ 45 de miliarde de lei, echivalentul a aproape 10 miliarde de euro, în acest an.

În urmă cu o săptămână, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Adrian Gheorghe, numit în funcție de Guvern la începutul acestui an, la propunerea fostului ministru Vlad Voiculescu, explica faptul că CNAS nu are niciun contract cu niciun furnizor de servicii medicale, toate contractele fiind încheiate între CASMB/casele județene și furnizori. "La nivelul caselor județene sunt gestionate, de facto, resursele Casei de Asigurări de Sănătate. De aceea trebuie să ne asigurăm că managementul lor este eficient", a spunea atunci Adrian Gheorghe.

Președintele CNAS adăuga că "va fi un concurs organizat în litera și spiritul legii" și a ținut să sublinieze că "am primit asigurări de la reprezentanții tuturor partidelor din coaliție că se dorește ca acest concurs să fie transparent și obiectiv". "Nu am primit direct sau indirect niciun fel de aluzie sau presiune" după anunțarea acestor concursuri, a subliniat Adrian Gheorghe.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

13805 vizualizari

 • +22 (42 voturi)    
  lipsa totala de transparenta ! (Vineri, 7 mai 2021, 23:21)

  Laura21 [utilizator]

  Ce concursuri sunt acestea in care nu aflam numele candidatilor, ci doar codurile si numerele acestora ! Consider ca protectia datelor cu caracter personal nu are nicio treaba cu aceste concursuri pentru ocupare unor functii publice bine platite !
  • +7 (23 voturi)    
   Exact (Sâmbătă, 8 mai 2021, 1:47)

   newlook [utilizator] i-a raspuns lui Laura21

   Exact

   In stilul securistoid din Romanika, astia folosesc o lege ~buna in spiritul ei, legea GDPR, sa protejeze frauda si hotia lor si a sistemului, nu interesul public si personal. Totala denaturare a spiritului legii si intentiilor legiuitorului, perfect caracteristica unui stat taliban, esuat, ca Romanika.
   • -1 (1 vot)    
    Voiculescu, demisia (Sâmbătă, 8 mai 2021, 19:47)

    zavalitaa [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    Voiculescu, demisia !!!
  • +19 (21 voturi)    
   cica "le e rusine" ;) (Sâmbătă, 8 mai 2021, 7:47)

   Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui Laura21

   Sa nu vada lumea ce prosti sunt! :P
  • -3 (11 voturi)    
   Eu voi EGALITATE, dar numai pentru catei! (Sâmbătă, 8 mai 2021, 12:35)

   danduta [utilizator] i-a raspuns lui Laura21

   Tu VV, ce concurs ai dat sa-ti arati calitatile de ministru?
   Realizari zero. De fapt singura realizare, postuma, ar fi tocmai acest concurs.
   Calitatile s-au dovedit numai slogane politice, atacuri asupra institutiilor, din care, culmea absurditatii, faceai parte, dar sa pui mana sa faci ceva, doame fereste.
   Constient fiind de incapacitatea ta ca ministru, te-ai inconjurat de specialisti, dar acestia, nu-si intelegeau rostul, erau o turma fara cioban.
   De ce?
   Fiindca nu stiai ce sa le ceri sa faca! De ce? Nu ai fost ales prin concurs, ai fost NUMIT.
   Era nevoie de un concurs pentru postul tau?
   Evident, vei spune NU, ca ministrul e numit.
   Si ajungem la EGALITATEA cateilor!
   • +3 (3 voturi)    
    așa, așa (Sâmbătă, 8 mai 2021, 19:51)

    zavalitaa [utilizator] i-a raspuns lui danduta

    nici un cuvânt despre analfabeții care deja ocupau pe nemerit posturile respective, sifonând bani în beneficiul mafiilor PSD și PNL.
    În schimb, usturimi la adresa lui V.V., reproșuri complicate la adresa leadershipului unui minisitru, vai, cum ar fi trebuit să fie, cum n-a fost etc etc
    Le place românilor mica corupție ? Sigur că da !
 • +33 (41 voturi)    
  ///// (Vineri, 7 mai 2021, 23:22)

  GemstonePig [utilizator]

  Asta este adevaratul nivel al managerilor atunci cand nu e manarit concursul cand nu stiu subiectele cu 2 saptamani inainte cand nu decide seful de partid cine castiga.
  • -15 (37 voturi)    
   Fugi, mai Bula de aici (Vineri, 7 mai 2021, 23:37)

   newlook [utilizator] i-a raspuns lui GemstonePig

   Fugi, mai Bula de aici, cu "concursul" si "nivelul managerilor".

   Concursurile din Romanika nu sunt altceva decat o forma arhaica, rudimentara, primitiva de exercitiu de memorie. N-au nimic cu cerintele adevarate pentru un manager. Nu ar lua concursurile de acolo nici Elon Musk, atat de prost sunt gandite si aplicate. In plus, deobicei, evaluatorii sunt de 10x mai prosti decat participantii; singura calitate a lor fiind aceea ca exista deja intr-un sistem plin de birocratie pe care il perpetueaza.
   Dar nici nu vreti sa aveti manageri adevarati, cu initiativa si implicare, ci doar niste oi obediente, cu capul plecat.
   • +13 (15 voturi)    
    Ai impresia ca elon e vreun titan (Sâmbătă, 8 mai 2021, 4:44)

    persuasiv [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    un Tesla,Einstein sau Hawking,de il dai ca exemplu???
   • +21 (23 voturi)    
    intrebari de bun simt (Sâmbătă, 8 mai 2021, 5:14)

    Timbuku [utilizator] i-a raspuns lui newlook

    Ai citit intrebarile de la proba scrisa?

    De ex: Intrebarea 2: "Prezentati serviciile medicale care nu sunt decontate de fondul national unic de asigurari sociale". Mi se pare de bun simt ca directorul sa stie aceste informatii.

    Intrebarea 7: Enumerati documentele prin care se atesta calitatea de asigurat - iar de bun simt pentru directorul acestei institutii

    Intrebarea 8: prezentati conditiile de incheiere a contractului de management intre directorul general .... - asta ar trebui sa o stie si in somn, pentru ca doar aplica pentru postul de director, nu?

    Intrebarile mi se par chiar simple pentru postul vizat, iar faptul ca au picat directorii interimari mi se pare chiar grav.
    • -3 (7 voturi)    
     conteaza doar memoria la aceste concursuri (Sâmbătă, 8 mai 2021, 10:48)

     Dedalus [utilizator] i-a raspuns lui Timbuku

     Le "testeaza" memoria.
     DE CE ar trebi sa stie pe-de-rost toate aceste informatii?!
     Dupa principiul acesta, Presedintele SUA ar trebui sa dea examen din Constitutie SUA.
     • +7 (7 voturi)    
      conteaza sa stie cu ce lucreaza (Sâmbătă, 8 mai 2021, 11:10)

      Timbuku [utilizator] i-a raspuns lui Dedalus

      Nu i-a pus nimeni sa spuna citi asigurati sunt in fiecare judet si care sunt codurile bolilor decontate, dar sa nu stie ce documente ii trebuie unui "client" (asigurat) ca sa demonstreze calitatea de asigurat, mi se pare ridicol.. cred ca le stiu eu sau le pot intui usor, ca patron si platitor de taxe, fara sa fi citit legea recent.

      Si da, Presedintele unei tari, nu doar in SUA, ar trebui sa stie cele mai importante articole din Constitutie, dar Presedintele este ales nu da examen scris.
      • +2 (4 voturi)    
       ba tot de memorie tine (Sâmbătă, 8 mai 2021, 13:06)

       Dedalus [utilizator] i-a raspuns lui Timbuku

       Si a sti ce documente ii trebuie unui asigurat tot de memorie tine, nu de cine stie ce capacitate manageriala.

       Tocmai, dupa sistemul acesta de a testa memoria, ar fi trebuit ca Presedintele SUA sa stie pe-de-rost intreaga Constitutie SUA, precum si toate amendamentele

       In Romania exista aceasta obsesie pentru "evaluari".

       Asa avem medici, profesoril, procururi judecatori slabi - tuturor le este evaluata memoria.

       ==

       Daca as avea o memorie fantastica, de elefant, din nastere , as putea ocupa orice post si as putea avea orice meserie in Romania.
       • +2 (2 voturi)    
        practic cineva ca V.V. (Sâmbătă, 8 mai 2021, 19:55)

        zavalitaa [utilizator] i-a raspuns lui Dedalus

        de ce a mai fost demis, din moment ce oamenii de specialitate NU au habar de ce întâmplă cu ei, iar ministrul e de fapt doar o funcție politică ?!
        Realizezi ce distruși suntem ca nație, dacă nu suntem în stare să luăm serios niște amărâte de examene cu întrebări ușurele ?
    • +3 (5 voturi)    
     Exact ceea ce spuneam...intrebari de extemporal (Sâmbătă, 8 mai 2021, 12:49)

     newlook [utilizator] i-a raspuns lui Timbuku

     Exact ceea ce spuneam..."intrebari" de extemporal de clasa a 6-a: "recitati strofa a 3-a din...." .
     Atat puteti. Nu vreti nici macar sa ganditi ca ar putea fi altfel.

     O tema de concurs, gen "Cum vedeti relatia cu bancile care gestioneaza anumite servicii financiare si cum ar putea fi redus costul acestor servicii?" nu se califica in Romanika talibana, e?

     ----------------------------------------------------------------

     Si, daca tot vorbim de management, cat de manager e ala care isi pune in pozitie de off-side toti managerii direct subordonati in acelasi timp si cum merge organizatia lui intr-o astfel de situatie?

     Cc alte cuvinte, cat de "manager" e directorul care schimba CONCOMITENT toti sefii de sectie, colonelul care schimba TOTI capitanii in acelasi timp, pe campul de lupta?
     • +3 (3 voturi)    
      clasa a 6-a e necesara (Sâmbătă, 8 mai 2021, 18:44)

      Timbuku [utilizator] i-a raspuns lui newlook

      Crezi ca nu mi-as dori sa fie intrebari mai avansate? Dar daca nu sunt in stare sa raspunda la niste chestii absolut banale ce te face sa crezi ca au ceva habar de business? Nu li s-a cerut sa recite Luceafarul ci sa dea exemple de ceva cu care teoretic lucreaza sau vor lucra zi de zi.

      Cand o sa vedem scoruri de 90+% o sa ne punem problema sa le dam probleme mai avansate sa-i departajam, pana atunci avem o problema grava daca oamenii astia vor pe mana, si vor primi, zeci de miliarde de euro.
     • +1 (1 vot)    
      simulezi (Sâmbătă, 8 mai 2021, 19:59)

      zavalitaa [utilizator] i-a raspuns lui newlook

      sofisticarea, dar pici la un amărât de examen cu întrebări de 2 lei, de bun simț ? În schimb e ok să ceri profesionalism din partea unui.. ministru numit politic ?
      Dar o angajată la Apele Române, care nu știe să folosească calculatorul, Office etc ?
      Mai râmâne să NU ceri unui electrician să identifice plusul și minusul la angajare la stat, în fond, poate să învețe când se va lovi de probleme.

      Ești un român... tipic, nici o problemă.
    • 0 (0 voturi)    
     nu e chiar asa (Sâmbătă, 8 mai 2021, 19:29)

     Watcherss [utilizator] i-a raspuns lui Timbuku

     la nivelul ala nu tot timpul trebuie sa stii orice detaliu. tu trebuie sa fii capabil sa gandesti niste strategii, sa ai viziune, sa dai directii.

     intrebarea 2: nu sta directorul ala sa analizeze dosarele pacientilor
     sa vada ce servicii sunt decontate sau nu.

     intrebarea 8 - pai pt ce pisici ai departament juridic / antifrauda /
     finance?

     e ca si cum un chief architect trebuie sa stie scurtaturile IDE-ului ca care lucreaza programatorul.
     • +1 (1 vot)    
      nu sunt amanunte (Duminică, 9 mai 2021, 3:37)

      Timbuku [utilizator] i-a raspuns lui Watcherss

      Nu este vorba de analizat dosare la punctul 2, dar nu crezi ca trebuie sa stie ce deconteaza si ce nu casa aia de asigurari?

      De ex. fertilizarea in vitro nu se deconteaza... poate ar trebui, macar partial. Dar daca directorul ala nu stie, crezi ca o sa se gandeasca la o strategie in acest sens? Nu li s-a cerut sa spuna ce este in lege la Art 14 litera c, ci pur si simplu sa enumere niste proceduri... daca citesti legea o singura data, este imposibil sa nu-ti ramana in minte cateva.

      Cum vrei sa faca strategii fara sa cunoasca inputurile si outputurile organizatiei pe care o conduce?!

      Punctul 8 le cere sa spuna ce trebuie sa indeplineasca EL in postura de candidat pentru a se incheia contractul de management PENTRU care sustine respectivul examen. Nu trebuie un departament juridic, trebuie sa stie ce se vrea de la el pentru respectivul job. Nu crezi ca trebuie sa stie?!
 • +13 (13 voturi)    
  Hotzii sunt judecati corect (Sâmbătă, 8 mai 2021, 0:22)

  MirceIgni [utilizator]

  Asta e realitatea. Doar pe YT poti gasi clip despre povestea lui mos Ioan Roata, nu cred ca mai este parte a istorie "oficiale". Ce a zis acolo la Marea Unire e aplicabil in contiunuare, Cei care muncesc doar cu gura (aka birocratzi si politicieni) nu au lagatura cu realitaea.
 • -19 (37 voturi)    
  hehe (Sâmbătă, 8 mai 2021, 0:24)

  jeanvaljeanro [utilizator]

  un show ieftin pentru naivi organizat de pupila lui vladut :))
  • 0 (8 voturi)    
   Si eu cred ca daca Vaicarescu este in conflict de (Sâmbătă, 8 mai 2021, 9:09)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui jeanvaljeanro

   interese (unchiul sau este mogul pharma) ar trebui sa se abtina sa se implice in aceste concursuri. Mai departe, daca doar 5 au luat cum vor fi conduse celelalte ? Prin interimari, deci la fel ca mai inainte, pe vremea P$D. Si inca o chestie elementara. La un concurs punctajul poate fi exact atat cat doreste muschiul organizatorului. Daca este un concurs pe post, ar trebui ca primul clasat sa ia concursul, chiar daca are 70 sau 90 de puncte. Mai intai faci o proba eliminatorie, cu ce trebuie sa stie neaparat un astfel de director. Si din cei ramasi il alegi pe cel mai bun. Tare imi miroase a aranjament acest concurs, pentru ca sefii interimari sa dea contractele la cine trebuie. Si se pare ca USR-istii sunt tare flamanzi.
   • 0 (0 voturi)    
    ce unchi, care mogul pharma (Sâmbătă, 8 mai 2021, 20:04)

    zavalitaa [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

    Nic Voiculescu nu este fratele mamei lui V.V., ci văr. Nu este unchi.
    Nu a profitat financiar de pe urma prezenței lui V.V. la minister, deși nu mi s-ar părea anormal

    Bun, mai departe.

    Casele cu posturi neocupate vor organiza noi exameme, nu vor fi conduse de interimari la nesfârșit. Oricât ar fi mafia PSD și PNL.

    Nu, concursurile pot să NU aibe probe eliminatorii, nu tu decizi asta, n-ai experiență în domeniu.

    Ce înseană USRiști flămânzi ? Toată lumea e flămândă, sau ce, tu nu-ți urmărești interesele non stop? Nasol dacă-i așa, sper că nu ești doar ipocrit :)
 • +5 (11 voturi)    
  asa multi? :O (Sâmbătă, 8 mai 2021, 7:46)

  Codruta N [utilizator]

  Pai la mine in oras, cand au oprganizat un concurs pt. "o functie" anume, de vreo 3 - 4 ori a trebuit sa fie reluat concursul - pentru ca nu reusea sa ia o nota macar vag acceptabila NIMENI! >:
  • 0 (0 voturi)    
   analfabeții au rămas în țara asta (Sâmbătă, 8 mai 2021, 20:05)

   zavalitaa [utilizator] i-a raspuns lui Codruta N

   elitele și pricepuții au plecat de mult.
   Surprize ?
 • +7 (9 voturi)    
  Ce porcarie e si concursul asta (Sâmbătă, 8 mai 2021, 8:39)

  ipolitic [utilizator]

  Omul e membru activ, dedicat partidului in care e inscris momentan, a impartit afise, a dus o munca grea pe teren la impartitu' sacoselor si pliantelor- si acu' asa il rasplatim, ii dam functia numai daca e priceput? In ce tara traim?
 • +1 (5 voturi)    
  concurs (Sâmbătă, 8 mai 2021, 9:16)

  atc [utilizator]

  1. "Vlad Voiculescu afirma, recent, că în multe județe, casa județeană de asigurări de sănătate este "cel mai mare portofel din județ". Lume bogata, de nu sunt , in medie, nici unu / loc participanti!
  2. S-ar putea sa apara surprize la contestatii.
 • +4 (8 voturi)    
  astia absentii sunt cei mai nemernici (Sâmbătă, 8 mai 2021, 9:23)

  amdox [utilizator]

  Ce si-au zis ei, daca iau scor mic si vede toata lumea cat sunt de prost, cam greu sa mai ajung sef in viitor, in schimb daca nu ma prezint acum si mai vine vreodata psd-ul la putere (sau pnl-ul la sanatate), ma numeste direct fara nici o problema, nu o sa faca nimeni scandal, ca nu au avut ocazia sa imi vada capacitatea. Nu i-as mai lasa sa candideze niciodata la postul asta. Eu ma intreb insa de ce sunt atat de putini candidati...nu avem oameni competenti, e postul prost platit, au fost amenintati sa nu candideze...
  • -5 (7 voturi)    
   In postul ala trebuie sa faci ilegalitati (Sâmbătă, 8 mai 2021, 10:09)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui amdox

   Si, fara spate politic, e greu sa faci manarii si sa nu intri la puscarie. Cam asta-i explicatia. Unul cinstit e greu sa mearga pe functia aia, ca si daca nu face nici o potlogarie si tot poate fi acuzat de ceva si cercetat. Acum spatele politic il asigura USR, ceilalti s-au retras si va mai dura pana cand USR-ul va gasi suficienti indivizi care sa accepte sa-si puna posteriorul la bataie pentru ei. Va gasi, fara indoiala, dar mai dureaza. Si mai e ceva, USR e de curand la putere, nu este nici singur deci nici spatele pe care-l pot asigura nu este atat de confortabil. Asta-i motivul.
 • -4 (10 voturi)    
  Dosarul de concurs… (Sâmbătă, 8 mai 2021, 9:24)

  ciuma.rosie [utilizator]

  …contine si avizul partidului ca persoana este agreata. In cazul de fata, toate casele de asigurari de sanatate din tara sunt ale USR. Deci, ori ce alta apartenenta (pnl) nu este luata in considerare. Chiar credeti ca mai prostiti pe cineva ? Toate concursurile sunt strict dirijate politic de la centru. Psd-pnl-usr aceeasi mizerie !
 • +2 (6 voturi)    
  după (Sâmbătă, 8 mai 2021, 11:29)

  nahir [utilizator]

  cum se vede, cartea e o chestie grea. Unii or fi crezut că examenele astea urmau sa fie ca alea de pe la facultăți de ”renume” ca Spiru Haret (săracu de el, nu cred că-și închipuia că numele lui va ajunge bătaia de joc a vânzătorilor de diplome).
 • +7 (7 voturi)    
  Întrebările au fost puse greșit (Sâmbătă, 8 mai 2021, 14:22)

  niciolae [utilizator]

  Pentru ca "managerii" să obțină un punctaj cât mai mare, întrebările trebuiau formulate cam așa:
  - cum se poate aranja o licitație astfel încât să câștige un anumit candidat?
  - cum trebuie împărțit un contract mare în contracte mai mici care să fie încredințate direct?
  - ce comision se poate cere de la "câștigătorul" unui contract?
  - ce măsuri trebuie să luăm să nu ne prindă "ăia"?
  - ce mașină să-mi iau anul ăsta?
  - cui să "donez" averea ca să nu-mi fie confiscată?
 • +3 (3 voturi)    
  5/33 (Sâmbătă, 8 mai 2021, 14:47)

  Luk [utilizator]

  5 din 33 inseamna 15%, adica exact contraselectia politica care ne tine in loc de 40 de ani dupa revolutie si de doua sau trei sute de ani inainte de asta. Dobitocii voteaza cretini care promoveza dobitocii, nu-i nimic extraordinar sau neobisnuit.
  Ce e surprinzator e ca am supravietuit ca stat cu atatia cretini la conducere.
 • -6 (6 voturi)    
  Incompetentul (Sâmbătă, 8 mai 2021, 18:15)

  Ibit [utilizator]

  V V , nelicentiat si impostor totodata pana la proba contrarie , mai intai sa-si prezinte diploma de absolvire a facultatii impreuna cu foaia matricola , si apoi sa vorbeasca de altii .
  Pana acum a fluturat o NOTIFICARE , pe care niste fraieri au luat-o de buna .
  • +1 (1 vot)    
   așa e ! (Sâmbătă, 8 mai 2021, 20:07)

   zavalitaa [utilizator] i-a raspuns lui Ibit

   Voiculescu, demisia !!
 • -1 (1 vot)    
  competenta (Sâmbătă, 8 mai 2021, 20:14)

  informer [utilizator]

  Din surse sigure va spun ca toti candidatii au avut binecuvantarea partidului, USR sau PLUS. Ca nu au fost in stare de nimic asta-i alta problema
  • 0 (0 voturi)    
   si ce i-a oprit pe cei de la PSD si PNL...? (Duminică, 9 mai 2021, 9:23)

   amdox [utilizator] i-a raspuns lui informer

   sa candideze? ca uite, nu s-au "stiut" subiectele, concursul a fost pe bune...stiu si eu din surse si mai sigure ca erau mult mai prosti


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by