Andreea Moldovan, demisă de premierul Florin Cîțu din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, spune că se va întoarce la spitalul la care lucra ca medic infecționist.

Andreea MoldovanFoto: Agerpres

"(Decizia premierului Florin Cîţu) este o decizie pe care trebuie cu toţii să o respectăm", a spus Moldovan, la ieşirea din sediul Ministerului Sănătăţii, conform Agerpres.

"Mă întorc la spital, da", a afirmat ea, întrebată dacă se va întoarce să lucreze în spital, fără a face alte comentarii.

Reamintim că premierul i-a demis miercuri pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și pe secretarul de stat Andreea Moldovan.

Medicul Andreea Moldovan a fost prima numire oficială în echipa lui Vlad Voiculescu, de când acesta a preluat conducerea Ministerului Sănătății. Ea a fost numită secretar de stat în Ministerul Sănătății în 5 ianuarie.

Înainte de numirea la Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan a fost medic primar de boli infecțioase și medic specialist epidemiolog la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov. Începând de anul trecut, ea a fost și director medical al spitalului.