Mircea Florescu, pacient cu COVID-19 internat la Spitalul CFR din Brașov, a urmărit și filmat, aseară, de dincolo de gardul spitalului, o parte din protestul împotriva restricțiilor din orașul său. "Ne desparte doar un gard... Ei pe stradă cerând drepturi, dar neținând cont de obligații. Dincoace de gard lume care a încercat să se protejeze cum a putut mai bine. Faptul că nu ne-a iesit e dovada ca ne aflăm în spital, unii cu tuburi de oxigen pentru a respira mai bine, alții la terapie", spune el.

Mircea FlorescuFoto: Arhiva personala

Mircea Florescu ține și să mulțumească personalului medical din spitalul în care este tratat: "Mii de mulțumiri femeilor de serviciu, infirmiere, asistente medicale și doctori care purtând combinezoane de protecție, măști și toate cele s-au ocupat de tratarea pacienților în Spitalul CFR. Cu respect mă inclin!"

Mesajul lui Mircea Florescu a fost distribuit pe Facebook de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. "Perspectiva unui pacient. Și gratitudinea pentru cei care își fac treaba și salvează vieți", a scris ministrul Sănătății.