Șase dintre pacienții transferați după incendiul de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București sunt încă la Terapie Intensivă, a anunțat duminică dimineața Ministerul Sănătății.

Institutul Matei Bals in ziua incendiuluiFoto: Agerpres

Potrivit Centrul Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerul Sănătății, șase dintre transferați la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” din București sunt în stare stabilă, iar unul transferat la Spitalul Universitar de Urgență din București este internat la ATI, scrie Mediafax.

De asemenea, la Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș” din București sunt 4 pacienți, dintre care un pacient în stare gravă, la ATI, și 3 în stare stabilă. La Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon” din București sunt 3 pacienți, dintre care 2 în stare stabilă și unul în stare staționară, la ATI.

La Spitalul Militar Central din București sunt doi 2 pacienți în stare staționară gravă, la ATI, iar la Spitalul Clinic Nr. 1 CF „Witting” din București sunt alți 2 pacienți în stare stabilă.

Conform Ministerului Sănătății, la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București sunt 3 pacienți în stare stabilă, la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București sunt 2 pacienți, dintre care unul în stare stabilă și unul intubat, la ATI, la Spitalul Monza sunt 3 pacienți în stare stabilă, iar la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” sunt 13 pacienți, dintre care 3 în stare gravă și 10 în stare stabilă.