Ciprian Bogdan, fost manager al Spitalului Județean și al Spitalului CFR din Timișoara, fost vicepreședinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (în perioada în care actualul europarlamentar PNL Cristian Bușoi conducea CNAS) și fost consilier al lui Cristian Bușoi la Bruxelles, a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății, printr-o decizie semnată de premierul Ludovic Orban. Ciprian Bogdan este al doilea apropiat al lui Cristian Bușoi care devine secretar de stat în Ministerul Sănătății după Andrei Baciu, numit secretar de stat în decembrie anul trecut.

Ciprian BogdanFoto: Arhiva personala

Decizia de numire a lui Ciprian Bogdan în funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății a fost publicată în Monitorul Oficial.

Ciprian Bogdan are 41 de ani, este absolvent al Facultății de Medicină și este membru PNL Timiș, fiind ales consilier județean la alegerile din această toamnă.

În ultimii 6 ani, el a fost consilierul lui Cristian Bușoi la cabinetul de europarlamentar al acestuia.

Ciprian Bogdan devine al cincilea secretar de stat din actuala echipă de conducere a Ministerului Sănătății, după Horațiu Moldovan, Dragoș Nicolae Garofil, Andrei Baciu și Ionel Oprea.