​​Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a anunțat că este infectat cu coronavirus. Emanuel Ungureanu spune că are o formă medie de COVID-19 și este în proces de vindecare. El urmează să iasă din izolare pe 20 noiembrie. "Aveți grijă de voi, purtați mască, respectați regulile! Dacă totuși respectați toate aceste reguli și vă infectați, așa cum am făcut eu, aveți încredere în medici!", este mesajul lui Emanuel Ungureanu.

Emanuel UngureanuFoto: AGERPRES

"Am Covid-19 dar mă tratez și mă simt bine! Aveți grijă de voi, purtați mască, dezinfectați-vă mâinile, respectați regulile! Dacă totuși respectați toate aceste reguli și vă infectați, așa cum am făcut eu, aveți încredere în medici!", este mesajul deputatului USR.

Emanuel Ungureanu mai spune că se tratează acasă, iar simptomele au fost dureri de cap, dureri musculare și febră, fiind vorba despre o formă medie de COVID-19, însă nu știe cum s-a infectat.

El a lansat și un nou apel la autorități să testeze mai mult.

"Îmi voi continua activitatea ca și până acum în mediul online și voi comunica cu buzoienii în campanie (campania electorală pentru alegerile parlamentare - n.red.) prin mijloacele adaptate pandemiei prin care vom trece cu bine dacă suntem solidari și empatici unii cu ceilalți", mai spune Emanuel Ungureanu. El va ieși din izolare pe 20 noiembrie.

"Rămânem aproape! Multă sănătate tuturor!", încheie Emanuel Ungureanu.