Prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, a leșinat vineri în timpul Comitetului pentru situații de urgență, iar o ambulanță SMURD a ajuns la sediul instituției. Săptămâna trecută, șefa DSP Timiș, Cornelia Malac, a fost cea care a părut că nu se simte bine și a cerut un pahar cu apă într-o conferință de presă în care a încercat de mai multe ori să termine o frază. Imaginile cu ea au devenit virale. La Timișoara au fost diagnosticate 4 cazuri de coronavirus.

HotNews.roFoto: Hotnews

Prefectului de Timiș i s-a făcut rău la finalul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și a fost chemată o ambulanță, scrie tion.ro. După ce i-a fost acordat primul ajutor, Liliana Oneț a mers cu o altă mașină la spital, pentru investigații.

Incidentul are loc la o săptămână după ce șefa DSP Timiș, Cornelia Malac, a fost cea care a părut că nu se simte bine și a cerut un pahar cu apă într-o conferință de presă susținută alături de prefectul județului. Malac a încercat de mai multe ori să termine o frază. Ea s-a blocat, neputând să își ducă fraza la final, iar la un moment dat prefectul de Timiş s-a oferit să le furnizeze ea jurnaliștilor informațiile.

"Astăzi, în jurul orei 14.00, Direcția de Sănătate Publică a luat cunoștință de pozitivarea testului pentru o persoană cu... pentru o persoană de sex feminin, de 38 de ani, căruia i s-a ...reco... iertați-mă. Deci, astăzi, Direcția de Sănătate Publică a luat cunoștință de pozitivarea unui test..., nu, iertați-mă vă rog, un pahar cu apă dacă se poate...”, a spus Cornelia Malac.

Ea a cerut un pahar de apă, iar după o pauză lungă a susținut că o derajează luminile camerelor de filmat. Incidentul a fost pus de Malac pe seama oboselii. Imaginile din conferința de presă au devenit virale.

La Timișoara au fost diagnosticate 4 cazuri de coronavirus, între care doi adolescenți de 16 ani.