Deputatul USR Emanuel Ungureanu a prezentat pe pagina sa de Facebook imagini care arată cum sunt spălați pereții spitalului Bagdasar Arseni din București. "Infirmierele mânjesc pereții cu mopuri jegoase după ce au întins mizeria și pe culoare. Cu aceleași instrumente infecte se face așa zisa curățenie și prin saloane", scrie Emanuel Ungureanu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit acestuia, Conducerea Spitalului neagă orice responsabilitate "pentru mopul jegos care umblă pe pereți de unul singur", susținând că de vină ar fi o firmă de curățenie. Deputatul USR spune că așteaptă raportul DSP București în acest sens.

În urmă cu două zile, Emanuel Ungureanu a publicat și imagini din blocul operator al Spitalului Universitar din București, unde "deși sălile sunt noi, mopul jegos care nu ar trebui folosit nici la intrarea în spital s-a întors în forță", cu îndemnul "Scoateți mopurile jegoase din spitalele României!"

"Ieri a venit în vizită secretarul de stat Tătaru, a vrut omul să vadă noul bloc operator, a fost mulțumit în general chiar dacă, în 2 săli nu functioneaza sistemul de ventilație și în timp ce se operează vine miros de cârnați, nu îl deranjează nici că o parte din personalul care a operat deja în unele săli, nu fusese instruit să îl folosească", a mai scris Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

Emanuel Ungureanu are și un mesaj pentru Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar din București: "Era să uit, doamna Nica, în imagini am atașat și un instantaneu cu mizeria care este în apa care curge prin robineții din spital, trimit inspecția sanitară în control sau interveniți? Cum facem?"