Mihai Constantinescu este internat în continuare la Spitalul Floreasca, iar starea sa de sănătate este "staționară", nefiind înregistrată nicio evoluție, au declarat surse medicale citate de Mediafax. Potrivit acestora, Mihai Constantinescu este "în stare gravă, la fel de rea, vegetativă".

Mihai ConstantinescuFoto: Agerpres

"E în stare gravă, la fel de rea, înțeleg că vegetativă. Încă e ținut pe aparate. (...) E staționar acum, starea sa nu a evoluat nici în bine, nici în rău", spun sursele medicale citate.

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator.

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.