"Părinții copiilor bolnavi de cancer locuiesc pe un scaun. Pe un scaun vom sta și noi și nu ne ridicăm până nu vom strânge 100.000 de SMS-uri." Acum un an și jumătate începea campania de strângere de fonduri pentru construcția MagicHOME, adăpostul pentru părinții copiilor bolnavi de cancer de lângă cel mai mare spital oncologic din România - spitalul Fundeni. Un an și jumătate mai târziu, MagicHOME este aproape gata și este de așteptat ca în următoarele luni să își deschidă porțile.

MagicHOMEFoto: MagicHOME

MagicHOME va oferi familiilor copiilor diagnosticaţi cu cancer sau alte afecţiuni grave locuri de dormit, toate facilitățile necesare unei case (băi, mașini de spălat), bucătărie în care să poată găti ca acasă, locuri de joacă în interior şi în curte, dar și servicii de suport non-clinic, precum terapie prin artă şi suport psihologic.

MagicHOME nu înseamnă doar adăpostul care se construiește în Fundeni, ci înseamnă deja o rețea de10 refugii pentru părinții copiilor bolnavi de cancer, în 8 orașe: București, Viena, Cluj Napoca, Timișoara, Chișinău, Iași, Târgu Mureș și Craiova.

Strângerea de fonduri pentru MagicHOME continuă. Cum poți dona pentru MagicHOME:

  • prin SMS la 8844 - cuvântul MAGIC (2 euro lunar).
  • prin direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit (poți direcționa până la 31 iulie).
  • prin direcționarea a 20% din impozitul pe profitul anului în curs - orice firmă, companie din România poate dona până la 31 decembrie.

Așa arată șantierul MagicHOME:

Șantierul MagicHOME

Șantierul MagicHOME

MagicHOME

Șantierul MagicHOME

Melania Medeleanu, co-fondatoarea MagiCAMP, pe șantierul MagicHOME

Șantierul MagicHOME

Șantierul MagicHOME

Vlad Voiculescu, co-fondator MagiCAMP, pe șantierul MagicHOME

MagicHOME

MagicHOME

MagicHOME

Șantierul MagicHOME

Șantierul MagicHOME

Șantierul MagicHOME

Șantierul MagicHOME