Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu a început o anchetă internă după o bătaie care a avut loc la psihiatrie, între un infirmier și un pacient. Infirmierul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, relatează Mediafax.

SpitalFoto: Pixabay.com

Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Gigel Capotă, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că a avut loc o altercație, miercuri, la Secția de Psihiatrie, când un infirmier a fost lovit de un pacient.

Conducerea unităţii medicale a dispus o anchetă în acest caz.

„Am făcut o comisie de cercetare, iar când va fi finalizată cercetarea voi oferi datele exacte. S-a dus la urgență să-și facă investigații, are niște contuzii, până nu se finalizează raportul cercetării nu putem oferi alte detalii", a spus Gigel Capotă.

Incidentul a fost raportat joi la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

Potrivit unor surse, infirmierul în vârstă de 39 de ani s-a prezentat singur la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Târgu-Jiu, iar la plecare medicii i-au recomandat repaus și concediu medical de cinci zile, diagnosticul fiind „contuzie hemitorace dreapta".

Poliția nu a fost sesizată în acest caz.

Altercația a avut loc după ce, la începutul anului, au apărut imagini revoltătoare la Psihiatria Spitalului Județean Târgu-Jiu. După o înregistrare în care o pacientă a fost filmată în lenjerie intimă, în timp ce săruta un bărbat prin grilajul despărţitor şi fiind pipăită de un alt bolnav, au apărut imagini cu doi asistenţi care se tund în sala de mese.