Mama unui copil internat în secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Deva a pozat gândaci în salon și a făcut publice imaginile. "Îmi culc fain copilul și la un moment dat după ce adoarme îl așez în pat și eu lângă el și deodată ridic capul de pe pernă și văd acestă goangă cum vine spre noi, m-am speriat îngrozitor și îmi ridic brusc copilul din pat și aștept să se dea jos să îl pot omorî, copilul cum l-am luat așa în grabă, bineînțeles că s-a speriat și a început să plângă", a povestit mama copilului.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tânăra din Deva și-a internat copilul în spitalul din oraș joia trecută: "Astăzi în data de 1.04.2019, unde suntem internați de joi, vedem acest specimen de îți vine să înnebunești. În ultima poză este o altă goangă la fel de scârboasă, ea se afla gata moartă în primul salon unde ne-a pus când am venit la spital, bineînțeles ca încă este și acum acolo deși eu sunt în salonul de lângă.... Deci vă imaginați ce curățenie se face în acest spital! Mi-e scârbă unde trebuie să aducem copiii să îi tratăm!", este mesajul care însoțește mesajul postat de tânăra mamă, pe pagina ei de Facebook.

Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică din Hunedoara a declarat, pentru publicația locală Ziar de Hunedoara, că va sesiza departamentul de Control în Sănătate Publică.

În iunie 2017, un părinte a filmat un șobolan în curtea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean din Deva, amintesc jurnaliștii de la Ziar de Hunedoara.