​O femeie din București a făcut publică o fotografie cu micul dejun primit într-un spital din Capitală: o jumătate de felie de parizer, margarină, un sfert de castravete, 3 biscuiți și o lingură de marmeladă. "Nu vă speriați, nu este un mic dejun dintr-un penitenciar, ci dintr-un spital de stat din Capitala României!", spune femeia.

Mic dejun in spitalFoto: Hotnews

"Când vezi conținutul, sincer, îți trece pofta (foamea)...dar iată: 3 biscuiți (populari) + 1/2 feliuță de parizer peste care stă supărată o bucățică dintr-o secțiune de castravete (~3 cm) + margarină + marmeladă", spune pacienta, care adaugă că "realmente e mai scumpă caserola decât conținutul. Aport caloric? Ce mofturi am!"

Pacienta care a primit la micul dejun în spital parizer și margarină are un mesaj și pentru ministrul Sănătății, Sorina Pintea, și deputatul PSD Florin Iordache: "Hai, Florin Iordache, ți-l ofer cu drag, căci numai astfel poți vedea care-i diferența dintre spitalul privat și cel de stat. Atât au dreptul să primească oamenii care au contribuit la CASS 43 de ani și care, prin împrejurări nedorite au ajuns să aibă nevoie de servicii medicale! Doamnă Sorina Pintea, dumneavoastră vă ofer chifla de 40 de grame, de care nu mă pot atinge, citindu-i eticheta!"