​​O echipă de cercetători israelieni susține că este pe punctul de a descoperi tratamentul complet pentru cancer, care ar urma să fie disponibil în termen de un an, scrie Fox News. Compania Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd. (AEBi) a descris tratamentul la care lucrează ca fiind comparabil cu un antibiotic împotriva cancerului.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Credem că în termen de un an vom oferi un tratament complet pentru cancer", a declarat Dan Aridor, reprezentantul Accelerated Evolution Biotechnologies.

Compania Accelerated Evolution Biotechnologies susține că tratamentul la care lucrează va fi unul mai ieftin decât tratamentele actuale împotriva cancerului.

Tratamentul nu a fost testat pe oameni până în acest moment, însă echipa care a lucrat la dezvoltarea lui spune că acesta a fost testat cu succes pe șoareci.

Un expert american în domeniu, consultat de FoxNews, a pus însă la îndoială potențialul tratament, afirmând că ar putea fi vorba, cel mai probabil, despre o nouă serie de promisiuni "false și crude" pentru pacineții bolnavi de cancer.