​Maternitatea Spitalului Elias este închisă pentru o igienizare programată, urmând să se deschidă luni, au declarat joi surse medicale citate de Agerpres. Potrivit surselor citate, maternitatea Spitalului Elias este igienizată de două ori pe an - primăvara şi iarna.

MaternitateFoto: Agerpres

"La Spitalul Elias se face igienizarea maternităţii de două ori pe an. O dată primăvara şi o dată iarnă. Este vorba despre o igienizare programată în această săptămână. De luni va fi funcţională. Este regula spitalului ca de două ori pe an să se facă igienizare. Cea de-a doua a igienizare a fost programată în cursul acestei săptămâni, luni maternitatea este din nou deschisă", au precizat sursele citate.

Ministerul Sănătății și Direcția de Sănătate Publică București efectuează, în această perioadă, controale la toate maternitățile din București, declara, în urmă cu o săptămână, ministrul Sorina Pintea pentru HotNews.ro. Controlalele ar urma să fie extinse la toate maternitățile din țară în perioada următoare, mai preciza Sorina Pintea.