O ambulanță a fost solicitată, vineri, de angajații Penitenciarului Poarta Albă, după ce lui Nicușor Constantinescu i s-a făcut rău. Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, care execută o condamnare la 5 ani de închisoare în dosarul Centrului Militar Zonal Constanța, a refuzat să fie dus la spital, scrie Mediafax, citând surse oficiale.

Nicusor Constantinescu (arhiva)Foto: Agerpres

Medicul de la secția exterioară a Penitenciarului Poarta Albă a solicitat, prin 112, o ambulanță pentru un pacient cu febră, acesta fiind fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantin. Fostul șef al Consiliului Județean s-a simțit rău și a avut febră, iar angajații Penitenciarului au solicitat pentru el ajutor medical.

Cadrele medicale au constatat că Nicușor Constantinescu ar putea avea o infecție care i-a provocat febră și ar avea nevoie de analize de laborator, însă acesta ar fi refuzat să fie transportat la spital.

Cadrele medicale de la ambulanță nu au dorit să dezvăluie identitatea celui pentru care au mers la Penitenciar, precizând doar că "pacientul este stabil".

Nicușor Constantinescu își ispășește pedeapsa la secția exterioară a Penitenciarului Poarta Albă, la Valu lui Traian.