​O femeie în vârstă de 33 de ani din Focşani a născut pe stradă, în noaptea de duminică spre luni, o fetiță sănătoasă. Există informaţii, neconfirmate încă de tânăra mamă, potrivit cărora femeia ar fi încercat să ia un taxi pentru a o transporta la spital, însă şoferul ar fi refuzat-o, scrie News.ro.

BebelusFoto: Salvati Copiii

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Focşani, femeia de 33 de ani este la a treia naştere. Atât ea cât şi fetiţa ei, care s-a născut pe stradă, înainte de sosirea ambulanţei, sunt stabile, dar vor mai rămâne câteva zile internate în spital.

Femeia a născut, în noaptea de duminică spre luni, pe o stradă din municipiul Focşani. Din primele informaţii, ea ar fi coborât din casă însoţită de două rude, în aşteptarea ambulanţei pe care o solicitase, dar a născut foarte repede, înainte ca salvarea să ajungă. Focşăneanca a născut pe spaţiul verde, în apropierea unei staţii de taxiuri.

Există zvonuri conform cărora femeia ar fi rugat un şofer de taxi să o ducă la spital, însă ar fi fost refuzată.

Când medicii de la Serviciul de Ambulanță Vrancea au ajuns la adresa menţionată în apelul la 112, femeia născuse deja o fetiţă. Medicii au tăiat cordonul ombilical și au preluat cele două paciente, transportându-le la Spitalul Judeţean Focşani.

Potrivit medicilor din această unitate medicală, atât mama, cât şi fetiţa sa, care cântăreşte 2,7 kilograme, sunt bine, dar vor mai rămâne câteva zile internate în spital.