Poziția Casei Naționale de Asigurări de Sănătate a fost și rămâne cea de sprijinire și încurajare a vaccinării populației, a declarat joi, pentru HotNews.ro, purtătorul de cuvânt al instituției, Augustus Costache, după ce șeful CNAS a participat miercuri seara la o gală în cadrul căruia Olivia Steer, celebră pentru pozițiile anti-vaccinare, a fost premiată pentru "rolul său activ în societate".

Razvan Teohari VulcanescuFoto: LinkedIn

„Dl președinte al CNAS, Răzvan Vulcănescu, a fost prezent aseară la Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate, pentru a înmâna un premiu echipei de la Institutul clinic Fundeni care a avut o serie de performanțe de excepție în domeniul oncologiei.

Poziția CNAS a fost întotdeauna și rămâne cea de sprijinire și încurajare a vaccinării populației”, a precizat purtătorul de cuvânt al CNAS.

Medicover România și Aqua Carpatica, doi dintre sponsorii Galei Femeilor care Dăruiesc Sănătate, eveniment în cadrul căruia Olivia Steer, celebră pentru pozițiile anti-vaccinare, a fost premiată pentru "rolul său activ în societate", s-au delimitat, joi, de eveniment și de invitații acestuia.

O fotografie în care Rodica Nassar și Răzvan Vulcănescu apar împreună la gală a fost postată pe Facebook.

Reamintim că România este țara europeană cu cea mai gravă epidemie de rujeolă (49 de morți și peste 12.000 de cazuri înregistrate de la debutul epidemiei) și cu cea mai scăzută rată a vaccinării cu ROR.