​Rodica Nassar, secretar de stat în Ministerul Sănătății, și Răzvan Vulcănescu, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, au girat, miercuri seară, prin prezența lor, "Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate", un eveniment la care Olivia Steer, celebră pentru pozițiile anti-vaccinare, a fost premiată pentru "rolul său activ în societate".

Rodica Nassar si Razvan VulcanescuFoto: Facebook / Rodica Nassar

Reamintim că România este țara europeană cu cea mai gravă epidemie de rujeolă (49 de morți și peste 12.000 de cazuri înregistrate de la debutul epidemiei) și cu cea mai scăzută rată a vaccinării cu ROR.

O fotografie în care Rodica Nassar și Răzvan Vulcănescu apar împreună la gală a fost postată pe Facebook.

Rodica Nassar a scris și ea, miercuri seară, pe Facebook, că "În seara aceasta, la ”Gala femeilor care dăruiesc sanatate” am primit un premiu care mi-a fost înmânat de Dl.Attila Laszlo, președintele Comisiei pentru sanatate din Senatul României!Acest premiu ma onorează, ma motivează si ma obliga! Multumesc, Florentina Opris pentru ideea organizării acestui eveniment de exceptie! Felicitari tuturor doamnelor premiate!"

Olivia Steer a postat, la rândul său, pe pagina ei de Facebook, diploma primită la gală, însoțită de mesajul "Aseară, la Athenee Palace Hilton, s-a scris un basm modern, cu happy end! Mai mult, curind!"

Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate a avut loc miercuri seară, fiind organizată de Asociația pentru O Viață Sănătoasă din România.