BBC Worldwide a refuzat sa licentieze productia versiunii rusesti a emisiunii de televiziune “Tumble” din cauza sanctiunilor occidentale impuse Moscovei, informeaza The Moscow Times.

Alina KabaevaFoto: Captura YouTube

Versiunea ruseasca a show-ului in care apar celebritati ce se intrec in gimnastica urma sa fie produs de compania Red Square, detinuta de Arkady Rotenberg si difuzat de canalul pro-Kremlin Channel One, in care finantatorul Yury Kovalchuk are 25%, scrie Forbes Rusia.

Cei doi oameni de afaceri au fost sanctionati de tarile din Vest din cauza legaturilor stranse cu presedintele rus Vladimir Putin.

BBC a negat ca licenta a fost refuzata din cauza sanctiunilor aplicate de Uniunea Europeana, dar Forbes Russia citeaza informatii oferite de doua persoane apropiate de conducerea Channel One si alti doi angajati ai Red Square.

In Rusia emisiunea urma sa fie gazduita de Alina Kabaeva, fosta gimnasta olimpica si deputat in Duma de Stat, ce acum conduce un grup media pro-Kremlin.

Presa rusa ii atribuie o relatie amoroasa cu Vladimir Putin, cei doi negand aceasta varianta.

Presedintele rus a spus in decembrie 2014 ca este indragostit.

In martie anul acesta presa elvetiana a scris ca acesta este la o clinica din Elvetia cu Kabaeva, care ar fi nascut o fetita.Si aceasta informatie a fost negata de Kremlin