"Dupa reunificarea peninsulei Crimea cu Rusia, anul trecut, rezultatul votului de ieri din Grecia este un nou semn ca istoria nu s-a terminat. Globalistii, ideologii sclaviei moderne, care incearca sa ne convinga ca Troika finaciara este noua Sfanta Treime a mileniului trei, la care ar trebui sa se inchine toata suflarea planetei, au pierdut. Si vor mai pierde, batalie dupa batalie, pentru ca asta este soarta blasfemicilor", se afirma intr-un editorial publicat de site-ul RussiaToday.ro, semnat de Dan Musetoiu. "Da, se pare ca in Grecia am invins! Globalistii si servitorii lor au pierdut! Bravo, Grecia!", noteaza autorul.

Potrivit acestuia, "Implicatiile geopolitice ale votului de ieri au amplitudinea impactului planetei cu un meteorit, impact care va duce la disparitia dinozaurilor lumii unipolare. Merkel si Hollande au cerut deja o reuniune de urgenta a liderilor statelor din zona euro, mai exact a vasalilor locali. Printre dinti, invinsi cu propriile arme, politicienii corupti ai Europei spun ca rezultatul referendumul din Grecia ar trebui respectat. De parca respectarea vointei unui popor suveran ar trebui sa aiba aprobarea lor".

"Va urma Italia. Apoi Spania. Apoi Portugalia. Tsunami-ul declansat de cutremurul geopolitic din Grecia nu se va opri. Eu sper sa nu se opreasca pana nu va ajunge si la noi", mai scrie autorul editorialului.