Care sint deosebirile si asemanarile dintre o exploatare aurifera din Finlanda si una din Romania? Ce reguli trebuie sa respecte firmele din industria mineritului pe teritoriul UE? Ion Popescu, presedinte al Confederatiei Sindicale Nationale Meridian, Eugen Furdui, primar al comunei Rosia Montana, Gavril Baican – Director Executiv PATROMIN si Seppo Maula, primarul localitatii finlandeze Kittila, unde exista un proiect minier similar celui de la Rosia Montana discuta online cu cititorii HotNews.ro miercuri, de la ora 09.30, despre experientele europene in acest sector vital pentru economia UE.

Asemanari si deosebiri intre mina de aur de la Kittila (Finlanda) si mina de la Rosia Montana -scriptul dezbaterii

Nota: Aceasta dezbatere face parte dintr-un ciclu de 6 dezbateri, sustinute de Rosia Montana Gold Corporation

  • Pentru coerenta si relevanta discutiei, nu vom aproba comentariile care nu se refera la tema anuntata, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Puteti posta intrebari prin intermediu formularului de comentarii. Fiecare cititor poate posta un singur comentariu, care poate contine cel mult 2 intrebari, pentru a da posibilitatea cat mai multor cititori sa intre in dialog cu invitatii
  •  Cele mai interesante intrebari vor fi adresate invitatilor din studio

Citeste mai multe despre mineritul cu cianuri in UE si Romania