La doua zile dupa dublul atac de la Oslo, motivele care l-au facut pe Anders Behring Breivik sa provoace un asemenea carnagiu incep sa se clarifice. Surse din cadrul politiei au confirmat pentru televiziunea norvegiana TV2 ca Breivik este autorul Manifestului "2083: O declaratie europeana de independenta" si ca tot el este cel care l-a distribuit pe internet. In cele 1.518 pagini ale documentului, Breivik sustine ca este un "cavaler judiciar", care face parte dintr-o ampla miscare pan-europeana, numita "Cavalerii Templieri". In acelasi document, norvegianul tine un jurnal al pregatirilor pentru atacuri, un veritabil "manual de terorism", dupa cum relateaza presa norvegiana.

captura fotoFoto: Aftenposten.no

Manifestul este scris in limba engleza, are peste 1.500 de pagini si a fost publicat online, chiar inainte de atacuri. Potrivit lui Breivik, el a scris aproximativ jumatate din "carte" singur. Restul este o colectie de lucrari scrise de catre "un anumit numar de oameni curajosi din toata lumea", scrie el, adaugand ca a lucrat la acest Manifest timp de aproape noua ani.

Surse din politie au declarat pentru TV2 ca Breivik este autorul documentului si cel care l-a publicat pe internet.

Manifestul incepe cu urmatoarele cuvinte: "<> Dupa mai multi ani de munca, prima editie a compendiului '2083 - o declaratie europeana de independenta' este finalizata. Daca ati primit aceasta carte, sunteti unul dintre fostii mei 7.000 de prieteni patrioti de pe Facebook sau unul dintre prietenii acestora. (n.r. documentul nu a fost publicat pe Facebook, ci trimis individual catre fiecare membru al retelei sale si incarcat pe site-urile de torrente si pe diverse forumuri anti-islamiste, potrivit presei norvegiene) Daca sunteti ingrijorat cu privire la viitorul Europei Occidentale, cu siguranta veti gasi in aceasta carte informatii interesante si extrem de relevante. Am petrecut multi ani scriind, cercetand si colectand informatii si mi-am cheltuit cea mai mare parte a fondurilor in acest proces (peste 300.000 de euro). Nu vreau nicio compensatie, acesta este cadoul meu pentru voi, colegi parioti. O mare parte din informatiile prezentate in acest compendiu (3 carti) au fost in mod deliberat tinute departe de popoarele europene de catre guvernele noastre si de catre mass-media. Mai mult de 90% din UE si parlamentarii nationali si mai mult de 95% din jurnalisti sunt sustinatori ai multiculturalismului european si, prin urmare, sustinatorii colonizarii islamice din Europa, care se afla in curs de desfasurare. Compendiul va fi de mare interes pentru cei care, din punct de vedere politic, impartasesc viziuni moderate sau cultural-conservationiste/nationaliste."

Paginile 1455-1472 sunt redactate sub forma unui "manual de terorism" si descriu pregatirile pentru atacuri, zi de zi, timp de 82 de zile:

"Evenimente la ferma in perioada 2 mai - 23 iunie 2011- Acest jurnal contine o multime de 'smiorcaieli', dar serveste pentru a reflecta starea mea mentala in timpul pregatirilor; este un jurnal relativ detaliat al evenimentelor si al felului in care am depasit obstacolele care au aparut pe parcurs. Acesta poate servi, de asemenea, ca un ghid sau un model pentru cei ce au acelasi obiectiv, pentru a-i ajuta sa-si creeze un buget de timp mai eficient. Este intotdeauna de preferat sa inveti din greselile altora, decat sa faci totul de capul tau. Pe baza experientelor impartasite in acest jurnal, ar trebui sa fie posibil sa se reduca drastic timpul petrecut pentru pregatirea, asamblarea si fabricarea bombelor", isi incepe Breivik jurnalul.

Prima insemnare - ziua intai, 2 mai 2011 - "Mi-am condus noul Fiat Doble inchiriat pana la ferma (situata la 2-2,5 ore de capitala). Mi-am transportat toate echipamentele, uneltele si hainele de care am nevoie. Mi-am petrecut toata ziua punandu-mi materialele la locul lor".

Ultima insemnare - ziua a 82-a, 22 iulie 2011 - "La balul mascat ma voi imbraca in ofiter de politie. Voi purta insemnele politiei. Va fi minunat, toata lumea va fi foarte uimita. (emoticon 'smiley face'). Fortele de ordine isi vor face, probabil, o impresie gresita si vor crede ca am fost un terorist, LOL. (emoticon 'smiley face')" La pagina 1.472 din textul documentului este scrisa, dupa cum urmeaza, ultima insemnare de dinainte de atacuri: "Cred ca acesta este ultimul lucru pe care il scriu. Este vineri, 22 iulie, ora 12:51."

Alte insemnari:

  • Referitor la ziua propriu-zisa a atacului, Breivik scrie: "Aceasta este ziua cea mare, pe care am asteptat-o cu nerabdare atat de mult timp. Nenumaratii ani de pregatire vor fi recompensati cu aceasta ocazie. Ia-ti echipamentul si armele, pentru ca astazi vei fi nemuritor."
  • Despre eventualitatea arestarii: "Daca din anumite motive veti supravietui operatiunii, veti fi arestat si retinut. (...) Arestarea dumneavoastra va marca trecerea la etapa de propaganda." Procesul este descris ca o oportunitate de a raspandi mesajul: "Procesul poate fi tribuna de la care va veti face cunoscut mesajul in intreaga lume." Breivik scrie ca lupta continua si dupa operatiunea in sine si ca va deveni un"martir viu".
  • Intre descrierile detaliate ale modului in care a realizat bomba, Breivik povesteste despre noile jocuri pe calculator pe care le joaca. De asemenea, mai scrie ca e furios pe mama sa, care, racita fiind, l-a molipsit si pe el: "Este a treia oara cand ma molipseste in ultimii doi ani si sunt foarte furios si frustrat. Faza de productie este atat de aproape de finalizare, mai sunt doar 20 de zile, iar acum randamentul meu ar putea avea de suferit in urmatoarele trei saptamani."
  • Despre steroizi si jocuri pe calculator: "Asadar, ce fac atunci cand nu lucrez? Sunt in mijlocul unei noi cure de steroizi. Incerc sa-mi depasesc recordul de 92 de kilograme. Am 90 de kilograme in prezent si sper sa ajung la cel putin 95. Am un corp mai mult sau mai putin perfect in prezent si sunt mai fericit ca niciodata. Moralul meu este la un nivel ridicat si, in general, sunt multumit de felul in care progreseaza lucrurile. (...) Acum joc 'Fallout 3 - New Vegas', dupa ce tocmai am terminat 'Bioshock 2'. Am de gand sa incerc 'World of Warcraft- Cataclism'."
  • Despre femei si nevoia de a fi "despovarat" biologic inainte de operatiune: "Cat despre prietene... Am incercat sa evit relatiile, pentru ca n-ar face decat sa-mi complice planurile. Si nu ma mai simt confortabil sa manipulez fete pentru o aventura de-o noapte. Nu mai sunt acea persoana demult. (...) Masculii sunt imperfecti, pentru ca sunt afectati de nevoile lor biologice. Este esential sa faci ceea ce este necesar pentru a-ti mentine moralul si motivatia la un nivel ridicat, mai ales inainte de momentele critice ale operatiunii. Am pastrat 2.000 de euro din bugetul meu, pe care am de gand sa-i cheltuiesc pe o escorta de lux, cu o saptamana inainte de executarea misiunii. Voi aranja, probabil, inainte sau dupa ce voi participa la ultima mea slujba de la Biserica Forgner. Astfel, imi voi usura mintea, caci imi imaginez ca voi fi tensionat si foarte nervos. Este mai usor sa te confrunti cu moartea daca esti despovarat din punct de vedere biologic, mental si spiritual."
  • Breivik se plange ca un vecin il deranjeaza: "Atata timp cat el se tot strecoara pe proprietatea mea, ma incetineste in mod considerabil, intrucat trebuie sa iau masuri suplimentare de securitate."
  • Testarea bombei: "Am pregatit un test pentru astazi, asa incat am fugit intr-un loc foarte izolat. Am aprins fitilul, m-am indepartat si am asteptat. Acestea au fost, probabil, cele mai lungi zece secunde din viata mea... BOOM! Explozia a fost un succes! (emoticon 'smiley face') Am fugit repede departe, pentru a evita o atentie nedorita de la persoane aflate in apropiere. Cateva ore mai tarziu, dupa ce am fost la un restaurant pentru a sarbatori acest succes, m-am dus inapoi in acelasi loc, pentru a investiga explozia. Astazi a fost o zi buna si aveam intr-adevar nevoie de acest succes", scrie Breivik.
  • Breivik povesteste cum a intrat in posesia ingrasamintelor pe care le-a folosit la crearea bombei: "Am comandat in luna aprilie un ingrasamant, care mi-a fost trimis o saptamana mai tarziu. Inainte de a face comanda, mi-am inregistrat oficial compania drept o companie agricola, axata pe cultivarea plantelor. In cazul in care vor dori sa ma investigheze, vor vedea ca firma mea se ocupa de o ferma cu aproximativ 36 de hectare de sol fertil, astfel ca totul va fi bine."
  • Modul in care se astepta Breivik sa "resimta" operatiunea: "Sunt destul de sigur ca ma voi ruga la Dumnezeu in timp ce imi voi indeplini misiunea in orasul meu, iar sute de politisti inarmati vor fi pe urmele mele, pentru a ma opri sau pentru a ma ucide."
  • Breivik sarbatoreste finalizarea pregatirilor: "Am mers la un restaurant bun din sudul orasului si am mancat. Am muncit din greu in ultimele zile si sunt complet epuizat!"
  • Breivik descrie avantajul de a planifica o asemenea actiune singur, intrucat probabilitatea sa fie prins este mai mica: "o persoana singura nu da telefoane, nu trimite e-mailuri sau vreo alta forma de comunicare electronica. Vechea zicala <> se aplica si in acest caz", scrie Breivik, atragand insa atentia asupra pericolului izolarii excesive: "Izolarea excesiva va poate face sa deveniti antisociali si poate duce la pierderea celor care va iubesc".

documente

Document original 2083-A European Declaration of Independence

(24 Iul 2011) DOC, 8MB

Redam, in continuare, un scurt rezumat al conceptiilor prezentate in Manifest si al ideologiei "Cavalerilor Templieri" - miscare pan-europeana, din care Breivik pretinde ca face parte: "Islamul nu este o rasa. Islamul este o ideologie politica, cu anumite caracteristici religioase. Ca atare, criticile la adresa islamului sau a islamizarii NU fac obiectul legilor americane sau eurpene ce reglementeaza defaimarea. Dreptul de a critica sau de a defaima ideologiile politice este un drept de baza al omului, iar incercarile de a cenzura aceste opinii constituie incalcarea libertatii de exprimare.

Parti: 1. Evolutia Marxismului Cultural; 2. Colonizarea Islamica; 3. Speranta; 4. Un Nou Inceput

  • 1. Evolutia Marxismului Cultural in Europa de Vest

Eforturile sovieticilor de a implementa Marxismul cultural in Europa de Vest au inceput imediat dupa victoria lor in cel de-al doilea Razboi Mondial. Eforturile au fost duse la bun sfarsit de catre marxistii vest-europeni, carora li s-a ingaduit sa actioneze liber, intrucat au fost feriti de investigatiile si persecutiile la care erau supusi nationalistii/adeptii conservatorismului cultural. Acestor marxisti vest-europeni li s-a permis sa se infiltreze in institutii scolare si companii de media, din moment ce Europa nu a avut politicieni de calibrul lui McCarthy. Aceasta prima generatie de marxisti infiltrati a pus bazele pasnicei revolutii marxiste de la '68. In Europa, marxistii nu au fost executati, persecutati sau deportati in masa, in Uniunea Sovietica, ceea ce, in retrospectiva, s-a demonstrat a fi fatal pentru continentul nostru. In plus, 'demonizarea' adeptilor conservatorismului cultural a fost intr-atat de aspra intre 1945 si 1968, incat, la vremea izbucnirii revolutiei marxiste de la '68, aproape ca nici nu mai existau manifestari impotriva marxismului. Generatia marxista de la '68 a continuat persecutarea si defaimarea nationalistilor si a altor conservatori din bastioanele nou-dobandite. 'Partidul' a hotarat: nu veti discuta despre tarile nationaliste de succes, care au respins multiculturalismul - Japonia, Coreea de Sud si Taiwan. In caz contrar, veti fi considerati simpatizanti ai nazistilor.

  • Alianta Multiculturalista: 1. Marxisti; 2. Umanisti suicidari; 3. Globalisti Capitalisti

Treptat, marxistii au acaparat puterea in tarile vest-europene, dupa cel de-al doilea Razboi Mondial si au castigat majoritatea voturilor, cooperand cu asa-zisele blocuri politice ale 'umanistilor suicidari' si ale 'globalistilor capitalisti' si, partial, manipulandu-le. Fiind infiltrati activ inca din 1945, marxistii reusesc sa controleze miscarile laburiste, cea mai mare parte dintre universitati, mass-media, edituri, miscarile feministe sau de emancipare sexuala, miscarile de conservare a mediului inconjurator, cele anti-discriminare si de aparare a drepturilor omului sau actiunile similare ale altor ONG-uri. Aceasta temelie de putere le-a permis si continua sa le permita sa dicteze politicile culturale din tarile Europei de Vest. Asa se explica de ce nu a existat nicio opozitie politica demna de luat in seama la adresa institutionalizarii multiculturalismului. Principala arma a acestei aliante este eliminarea oricarei opozitii politice a adeptilor conservatorismului cultural, prin etichetarea acestora drept rasisti, fascisti sau nazisti. Aceasta strategia le-a functionat fara cusur inca din 1945 si va continua sa fie arma lor in deceniile viitoare.

  • Multiculturalismul este o 'ideologie a urii', anti-europeana, menita sa distruga culturile si traditiile europene, identitatile europene, crestinatatea europeana si chiar statele-natiune ale Europei. Asadar, este o malefica ideologie a genocidului, creata pentru unicul scop de a nimici tot ceea ce este european.

Strategia lor:

  •  ignorarea sistematica sau prezentarea anumitor evenimente istorice intr-o lumina falsa; slavirea regimurilor marxiste si defaimarea celor anti-marxiste;
  • faramitarea sistematica a grupurilor etnice europene prin incurajarea imigratiei in masa;
  • defaimarea sistematica a eroilor ancestrali si glorificarea, in schimb, a unor idoli noi, mai adecvati, care au aderat la marxism; (citat - Obama despre... Obama: "Mi-am ales prietenii cu atentie: studenti afro-americani mai activi din punct de vedere politic, studenti straini, cetateni americani cu radacini mexicane [Chicanos], profesori marxisti si adepti ai feminismului structural.")
  • distrugerea sistematica a culturii si a traditiilor europene;

Singurul defect al acestui plan este faptul ca a mai fost incercat inainte. Crearea Uniunii Sovietice le-a cauzat suferinta tuturor sovieticilor si a dus la moartea a 100 de milioane de oameni. Rezultatul acelui experiment cultural a fost despartirea, inevitabila, in state etnice. Exista 50 de dictaturi musulmane in lume si doar 45 de democratii crestine in Europa, care au dreptul la un singur vot in Natiunile Unite. Blocul musulman este mai mare decat cel european. Astfel, daca regimurile noastre europene si-ar transfera severanitatile catre Natiunile Unite maine, dictaturile musulmane ar putea sa ne desfaca granitele in mod "democratic", sa ne inunde tarile cu musulmani si sa implementeze Legea Islamica in Europa, in doar 48 de ore. Natiunile Unite sunt deja o organizatie controlata de catre musulmani, iar adeptii marxismului cultural stiu acest lucru. Ramane, asadar, o singura concluzie posibila: sunt malefici si plini de ura, nu naivi sau nesabuiti, ci, pur si simplu, malefici si sadici.

Cine indrazneste sa spuna ca tarile vest-europene sunt democratii libere si deschise, cand toate institutiile noastre scolare si toate companiile noastre de media sunt dominate in mod coplesitor de catre profesionisti (profesori/invatatori/jurnalisti) care adera la o viziune marxista/multiculturalista? Daca aceasta ar fi fost intr-adevar o democratie libera si deschisa, regimurile noastre s-ar fi asigurat ca, pentru fiecare profesor/invatator/jurnalist marxist/multiculturalist, exista cate unul care e adept al nationalismului sau al conservatorismului cultural. Faptul ca nu se intampla asta si ca astfel de initiative sunt inlaturate politic, nu face decat sa demonstreze ca tarile noastre vest-europene nu sunt altceva decat dictaturi cultural-marxiste. Pentru ca cei care conduc institutiile scolare si companiile media modeleaza opinia publica. Faptul ca adeptii marxismului cultural controleaza pe deplin aceste parghii si le folosesc in mod activ pentru indoctrinarea politica a popoarelor noastre ilustreaza foarte bine ca acesti oameni nu doresc "o democratie libera si deschisa". Vor face tot ce le sta in putere pentru a pastra statu-quo - unde adeptii conservatorismului cultural continua sa fie ridiculizati, redusi la tacere si persecutati si unde tot ceea ce este european va continua sa fie faramitat, pana va disparea.

Winston Churchill spunea: 'Fascistii viitorului se vor auto-intitula <>' si avea dreptate.

  • 2. Colonizarea Islamica

Citate: Muammar al-Gaddafi, liderul Libiei -'Exista semne ca Allah va acorda islamului victoria asupra Europei fara sabii, fara arme, fara cucerire teritoriala. Nu avem nevoie de teroristi, nu avem nevoie de atentatori sinucigasi. Cei peste 50 de milioane de musulmani din Europa o vor transforma intr-un continent musulman in cateva decenii.'

Houari Boumediene, fostul lider al Algeriei, in 1974, in fata Adunarii Generale a Natiunilor Unite:'Intr-o zi, milioane de oameni vor parasi emisfera sudica si se vor indrepta catre cea nordica. Si nu vor merge acolo ca prieteni. Vor merge s-o cucereasca si vor reusi acest lucru prin fiii lor. Pantecele femeilor noastre ne vor aduce victoria.'

Ideologul jihadist stabilit in Norvegia, Mullah Krekar:'Uitati-va la ritmul de dezvoltare din Europa, unde musulmanii se inmultesc precum tantarii. O femeie vest-europeana da nastere la o medie de 1,4 copii, pe cand una musulmana din aceeasi tara da nastere la o medie de 3,5 copii. Gandirea noastra se va demonstra a fi mai puternica decat a voastra.'

  • Tipuri de Jihad: violent, demografic, institutional, cultural, economic, educational, mediatic/propagandist, infractional, prin trafic de droguri.

Rezultatele muticulturalismului in Europa de Vest, 1950-2011:42.500de europeni au fost ucisi de catre musulmani in Europa, incluzand victimele sinuciderilor provocate de violuri sau abuzuri fizice/psihice; 750.000 de femei europene au fost violate de catre musulmani in Europa; 5,5 milioanede europeni au fost agresati si/sau jefuiti de catre musulmani in Europa. Aceste cifre sunt estimari conservatoare si sunt asteptate sa se dubleze pe parcursul urmatoarelor decenii. Aceste actiuni sunt, de fapt, crime de razboi ale 'jihadului de intensitate scazuta', care este asmutit asupra europenilor de catre facilitatorii islamizarii.

  • 3. Speranta
    captura foto - Anders Breivik
    Foto: Aftenposten.no

In timp ce elitele multiculturaliste ale Europei reusesc sa distruga continentul din punct de vedere cultural, tinerele generatii de europeni incep sa caute raspunsuri. Ne uitam la ceea ce au facut stramosii nostri in vremuri de restriste si ne dam seama ca singurul mod in care putem salva Europa este sa le imbratisam principiile: forta, onoare, sacrificiu, supliciu. In acest caz, nu avem de ales. Trebuie sa imbratisam din nou aceste principii sau vom vedea cum culturile si popoarele noastre pier.

[Exemple: Carol Martel - Batalia de la Tours (Poitiers); Rodrigo Diaz de Vivar (El Cid); Richard Inima de Leu; Jacques de Molay; Vlad Tepes; Batalia de la Viena; Ioan al III-lea Sobieski; Tarul Nicolae I]

Inainte, soldati crestini! In doar 14 ani, pana in 2025, majoritatea capitalelor noastre vest-europene vor fi orase musulmane, asa cum Marsilia a devenit oras musulman in 2010. In doar 39 de ani, pana in 2050, asta va fi soarta tarilor noastre, in totalitate, daca nu vom reusi sa invingem Alianta Multiculturalista. Marxismul cultural este multiculturalism. Corectitudinea politica este marxism cultural. Sa ne supunem in fata corectitudinii politice ar insemna sa iertam genocidul demografic al culturii si al popoarelor noastre. Nu capitulati in fara marxismului cultural!

Incepand cu perioada 2002-2005, a devenit prea tarziu si demografic imposibil sa oprim Alianta Multiculturalista in mod democratic, in timp ce aceasta continua sa 'importe' votanti. In plus, populatia musulmana creste alarmant si va declansa razboaie civile in Europa de Vest mai devreme decat ne-am astepta. Vest-europenii patrioti se inarmeaza deja pentru ceea ce va urma, atata timp cat este inca permis sa se procure arme in mod legal. Exista o veche zicala: 'Vrajba aduce prilejuri prielnice' ('With strife comes opportunity'). Acest proces de islamizare ne-ar putea aduce pe noi, adeptii conservatorismului cultural, inapoi la putere in Europa, mai devreme decat s-ar putea crede: cel mai devreme in anul 2025. Revolutia Conservatoare: razboiul civil european (1999-2083) - elitele multiculturaliste vor fi invinse si Islamul va fi alungat, din nou, din Europa.

  • 4. Un Nou Inceput

Ordinul Cavalerilor Templieri a fost reinfiintat in aprilie 2002 la Londra, in Marea Britanie, sub forma unei miscari cruciate pan-europene pentru drepturile bastinasilor europeni si, de asemenea, sub forma unui Tribunal al Crimelor de Razboi, prin intermediul cavalerilor sai justitiari (independenti si de sine statatori), ale caror tinte vor fi tradatorii multiculturalisti sau cultural-marxisti. Obiectivul principal al Cavalerilor Templieri europeni este sa preia puterea politica si militara de la elitele multiculturaliste din Europa de Vest, cu scopul declarat de a alunga Islamul din Europa si de a implementa doctrinele conservatorismului cultural. Razboaiele civile din Europa, dintre elitele multiculturale pe de-o parte si popoarele (reprezentate de catre revolutionari conservatori) pe de alta, se vor desfasura in trei faze: faza intai (1999-2030), faza a doua (2030-2060) si faza a treia (2060-2083). Circumstante necunoscute ar putea reduce aceste estimari in mod dramatic. Doisprezece delegati ai revolutionarilor conservatori din 10 tari europene (Franta, Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia, Norvegia, Grecia, Spania, Rusia si Serbia) au fost prezenti la intalnirea la care s-a stabilit reinfiintarea Ordinului.

In Batalia de la Termopile, anul 480 inainte de Hristos, 300 de spartani au tinut piept timp de trei zile unei armate formate dintr-un milion de persani. Aceasta batalie a devenit ilustrarea cea mai remarcabila a puterii unui grup mic de martiri patriotici, care isi apara pamantul natal. Imaginati-va ce am putea dobandi noi, cei 380.000 de militanti nationalisti europeni, daca ne-am uni sub stindardul Cavalerilor Templieri!

Ordinul "Cavalerii Templieri' este miscarea revolutionara conservatoare cu cea mai rapida crestere, pentru ca a integrat militari de rang inalt, trasaturi organizationale si anumite doctrine de baza, ce atrag o vasta majoritate a adeptilor conservatorismului cultural din Europa de Vest. Suntem singurii care duc mai departe cu adevarat mostenirea lasata de catre originalii Cavaleri Templieri. Avem legaturi informale cu diverse organizatii anti-comuniste, miscari cruciate si retele anti-jihad din intreaga lume, de la Serbia, pana la Liban, India sau Tailanda. Structura descentralizata nu permite tentativele de infiltrare si ii incredinteaza responsabilitatea operationala fiecarui cavaler judiciar in parte (in faza intai). Acestia isi vor planui si duce la bun sfarsit toate aspectele operatiunilor singuri, fara a solicita ajutor. Membrii primesc instructiuni detaliate pas cu pas in Manifestul '2083: O declaratie europeana de independenta'. Principala noastra doctrina implica imbratisarea sacrificiului.

O singura operatiune, semnificativa si de succes, poate pricinui prejudicii ideologice asupra multiculturalismului mai mari decat cele pe care ar reusi sa le aduca un partid conservator aflat la putere timp de zeci de ani.

Abordarea noastra este cinica, insa eficienta. Desi brutala, va spori constientizarea genocidului cultural si demografic din Europa.

Ordinul 'Cavalerii Templieri' este un ordin militar 'cultural-crestin', NU 'fundamentalist-crestin'. Ratiunea va fi intotdeauna inaintea textelor biblice pentru noi, iar Ordinul este deschis pentru membrii tuturor confesiunilor crestine, inclusiv pentru crestini-agnostici sau crestini-atei. Profilul nostru crestin nu inseamna ca suntem impotriva Odinismului - care constituie o parte centrala, importanta din cultura nord-europeana. Principiile Cavalerilor Templieri nu sunt compatibile cu socialismul national, care promoveaza atitudini imperialiste (expansioniste) si anti-crestine. Cavalerii Templieri sustin, fara echivoc, izolationismul cultural si lupta Israelului impotriva Jihadului si condamna Holocaustul.

Ideologiile genocidului

  • Islam: peste 300 de milioane de morti
  • Comunism: peste 100 de milioane de morti
  • Nazism: peste 20 de milioane de morti
  • Crestinism (pre-iluminism): 15 milioane de morti

Trasatura comuna a acestor ideologii este imperialismul (expansionismul). In schimb, Cavalerii Templieri raspandesc izolationismul cultural (Japonia, Coreea de Sud).

Inutil sa mai spun, fratii mei, noi, adeptii conservatorismului cultural din Europa avem multa treaba de facut. Trebuie sa continuam sa ne sacrificam pana in ziua in care vom reusi sa ne eliberam tarile. Si daca elitele multiculturaliste din Europa vor refuza sa cedeze puterea politica si militara in mod voluntar, cel de-al doilea Razboi Mondial va parea un picnic pe langa carnagiul care va urma."

Avocatul lui Breivik, Geir Lippe, a declarat pentru televiziunile TV2 si NRK ca acesta este pregatit sa depuna marturie in instanta si sa vorbeasca deschis despre motivele care l-au facut sa comita actiunile pe care le-a recunoscut.

Surse suplimentare: cotidianul norvegian Aftenposten (1, 2 si 3), televiziunile TV2 si NRK si site-ul anti-islamist Document.no, pe careAnders Behring Breivik a publicat nenumarate comentarii.