ADN-ul lui Dominique Strauss-Kahn a fost gasit pe hainele menajerei, potrivit posturilor americane de televiziune NBC si ABC, citate de AFP.

Dominique Strauss KahnFoto: AGERPRES

Potrivit NBC, sperma lui Dominique Strauss-Kahn a fost gasita pe reverul uniformei menajerei a carei identitate este protejata de catre autoritatile americane.

Purtatorul de cuvant al instantei, Erin Duggan, a declarat luni dimineata ca nicio informatie nu poate fi facuta publica inainte de proces. Ulterior, dupa ce NBC a anuntat ca ADN-ul lui Strauss-Kahn a fost identificat pe hainele presupusei victime, Duggan a refuzat sa comenteze.

De asemenea, purtatorul de cuvant al politiei a refuzat sa confirme informatia.

Sotia lui Dominique Strauss-Kahn, fosta jurnalista Anne Sinclair, a anuntat luni ca isi va suspenda "temporar" activitatea pe blog-ul personal, "Deux ou trois choses vues d'Amerique" (n.r. "Doua-trei lucruri vazute din America"), potrivit AFP.

"Dragi cititori, dragi cititoare, foarte multi dintre dumneavoastra mi-au trimis mesaje. Nu pot raspunde fiecaruia in parte, insa vreau sa stiti ca mesajele dumneavoastra m-au impresionat si m-au ajutat. Veti intelege ca circumstantele actuale imi impun sa intrerup temporar activitatatea pe acest blog. Va spun, pur si simplu: pe curand", a scris Anne Sinclair pe blog, luni, 23 mai.

Ultimul articol publicat de Anne Sinclair pe blog dateaza din 12 mai, cu doua zile inainte de arestarea lui Strauss-Kahn, si ii este adresat lui Barack Obama si problemei imigrantilor.

Citeste si:

EuroMonitor: Scrisoarea de adio a lui Strauss-Kahn. Vezi ce le spune angajatilor FMI