Aisha el-Gaddafi, fiica colonelului Muammar al-Gaddafi, le spune celor trei copii ai sai povesti despre viata de apoi. Acum, spune ea, aceste povesti sunt "deosebit de adecvate".

Aisha el-GaddafiFoto: Reuters

"Vreau sa ii pregatesc, pentru ca in timp de razboi nu stii niciodata cand te poate lovi o racheta sau o bomba, nu stii niciodata cand se va sfarsi totul", a spus ea, citata de NY Times.

Intr-un interviu rar, acordat fundatiei sale caritabile, Aisha el-Gaddafi, care a facut parte din echipa de aparare juridica a lui Saddam Hussein, a oferit o perspectiva asupra izolarii in care traieste familia care sta la baza razboiului din Libia.

Intrebata despre modul in care familia ei ar putea ramane la putere, Aisha a repetat de mai multe ori: "Avem o mare speranta in Dumnezeu".

Aisha el-Gaddafi a glumit pe seama presedintelui american, spunand ca Obama "nu a realizat nimic pana acum" si a ras cand i-a fost adresata o intrebare despre Secretarul de Stat, Hillary Clinton: "De ce nu ai parasit Casa Alba atunci cand ai aflat ca sotul tau te inseala?"

Citeste integral pe EurActiv.ro.