Expozitia fotografica a Annei Skladmann ofera o ocazie unica de a privi intr-o lume necunoscuta publicului - aceea a copiilor elitei financiare ruse. Toti acesti copii fotografiati, fete si baieti cu varste intre 6 si 12 ani, reprezinta prima generatie nascuta in bogatia stransa de parintii lor dupa epoca post-sovietica, anunta The Moscow Times.

Copiii bogati ai RusieiFoto: Colaj foto

Skladmann isi doreste ca expozitia sa devina in timp un document istoric care sa ii ajute pe cei ce vor trai peste 50 de ani sa inteleaga cum a luat fiinta aceasta societate.

Fotografiile au fost efectuate de autoare impreuna cu fiecare copil in parte, alcatuind o poveste si un personaj. Astfel, in timp ce unii baieti sunt fotografiati imbracati in costum si cu un Kalashnikov in mana, fetele pozeaza langa masinile de epoca din colectia tatilor sau purtand hainele de blana ale mamicilor.

Nascuta in Germania in 1986 din parinti rusi, Anna Skladmann a ajuns pentru prima data in Rusia in anul 2000 unde a participat la un bal mascat total neobisnuit fata de notiunea pe care ea o cunostea. Toti copiii si adolescentii prezenti erau imbracati dupa stilul adultilor si se comportau ca atare. De aici a pornit in 2008 proiectul fotografic legat de micii bogatasi ai Rusiei.