Ministrul informatiilor din Yemen, Ali al-Amrani a supravietuit marti unei incercari de asasinat. Doi barbati inarmati au tras asupra masinii in care ministrul se indrepta spre o intalnire cu premierul. Trei gloante au lovit masina, dar al-Amrani a scapat nevatamat, scrie CNN.

Ministrul a devenit recent tinta unei campanii condusa de grupurile pro-revolutionare. In ultima vreme au existat mai multe amenintari transmise acestuia, una din ele a venit chiar saptamana trecuta printr-un telefon anonim din Arabia Saudita. Atat amenintarile cat si atacul se afla in investigatii.

Ali al-Amrani s-a angajat in campania prezidentiala a lui Abdurabu Hadi pe care il sprijina in totalitate, incercand sa ii convinga si pe yemeniti ca situatia tarii lor este critica si ca solutia ideala este ramanerea lui Hadi la conducere. Presedintele Saleh i-a transferat acestuia puterile sale executive inaintea parasirii tarii si a renuntarii la putere. In ciuda plecarii presedintelui Saleh, protestele din Yemen continua.