Abecedarul poveste reprezintă fericita întâlnire a textului izbutit cu imaginile atent elaborate și sugestive. Copiii vor adora cartea și datorită galeriei diverse de personaje simpatice și hazlii ce aduc o încărcătură proaspătă de culoare și dinamism.

Abecedar de coloratFoto: Hotnews

Importantă rămâne însă povestea propriu-zisă, succesiunea de pățanii ale roboțelului Robi care este ghidat în permanență de Albinuță în demersul său eroic de a descoperi cele mai importante cuvinte. La fel de prețioasă este și creația grafică a talentatei Cristina Dandu, graphic designer și ilustrator care se bucură de o binemeritată recunoaștere internațională. Finalul fericit este posibil, așadar, nu doar în poveste, ci și în realitatea noastră de zi cu zi.

​Abecedar de Colorat

Colorează, desenează, descoperă asemănări sau diferențe, caută umbra potrivită, treci prin labirint, găsește calea adevărată, caută perechea unor lucruri, dar mai presus de toate împrietenește-te rând pe rând cu toate

literele alfabetului!

Mai pune la socoteală că năstrușnicul roboțelul Robi și drăgălașa albinuță Albi au venit cu foarte mulți prieteni care te așteaptă! Buburuze, cățeluși veseli, dragoni grațioși, elefănței, girafe simpatice, iepurași, hipopotami dolofani, oițe, puișori și fluturași, ursuleți poznași, țestoase, papagali, rățuște, șoricei, zebre, pisicuțe, într-o adevărată lume de poveste ce-și așteaptă culorile.

Nu doar că diversele activități distractive îi vor ajuta pe cei mici să se obișnuiască cu fiecare literă în parte, dar formatul perfect adaptat copiilor îi va sprijini să-și dezvolte spiritul de atenție, creativitatea și inteligența.

Desenele sunt realizate profesional, iar sarcinile sunt menite să dezvolte deopotrivă imaginația, cât și deprinderile artistice. Dimensiunile mari și foaia rezistentă ar fi detaliile tehnice care se adaugă celorlalte calități ale Abecedarului de colorat.