O carte scrisa de: Ana Craciun, Andrada Pop, Camelia Diaconu, Daniel Semenciuc, Ion Ambrinoc, Mahsa Khadem, Tana Cuturela si Tinu Bosinceanu.

study-abroad-secretele-admiterii-la-universitati-de-topFoto: Hotnews

Avantajele studiului la universitati de top din strainatate din perspectiva actualilor studenti si a absolventilor, particularitatile sistemelor educationale din Statele Unite, Marea Britanie, Olanda si Italia, criteriile de admitere la cele mai bune universitati din lume si 25 de eseuri pe baza carora elevii romani au fost admisi acolo – toate acestea pot fi gasite in cartea scrisa de echipa Upgrade Academy pentru a-i ajuta pe elevii romani sa aiba acces la o educatie universitara transformatoare.

Este primul text aparut in limba romana dedicat pregatirii tinerilor care doresc sa studieze la universitati de top din strainatate.

Cartea imbina experienta autorilor ca studenti la universitati de top din lume cu aceea dobandita la Upgrade Academy, companie infiintata de ei, unde sute de elevi romani au fost indrumati si ajutati sa se prezinte foarte bine la diversele etape ale aplicatiilor pentru astfel de universitati. Cartea contine si o prezentare amanuntita a sistemelor universitare straine. Recomand cu caldura acest text excelent scris si conceput, atat celor care doresc sa studieze pe alte meleaguri, cat si celor care doresc sa inteleaga sistemele universitare de top. — Radu Gologan, presedinte Societatea de Stiinte Matematice din Romania

O carte indispensabila atat pentru tinerii romani care isi pun problema sa studieze in strainatate, cat si pentru parintii lor care, neavand la timpul lor o astfel de sansa, incearca sa desluseasca alaturi de copiii lor optiuni educationale foarte diferite. — Irina Anghel-Enescu, fost presedinte Harvard Club Romania & Moldova