Colegul tau de birou vede numai comploturi in jurul sau? Prietena ta solicita incontinuu atentie, iar cand tu ai nevoie de sprijinul ei, pare sa nu te auda? Vestea buna e ca nu tu esti de vina in toate acestea. Tu esti doar tinta culpabilizarii unor personalitati inalt-conflictuale.

5-tipuri-de-persoane-care-iti-pot-distruge-viataFoto: Hotnews

10% din populatie face parte din aceasta categorie, iar aceasta carte te va invata cum sa-i depistezi, cum sa te feresti de ei si cum sa le faci fata, odata ce nu ii mai poti evita. Ei sunt personalitatile narcisice, borderline, antisociale, paranoide si histrionice. Ii vei gasi in familie sau la serviciu, printre potentialii parteneri sexuali sau de cuplu. Prin exemple elocvente culese de la clientii sai, Bill Eddy te ajuta sa intelegi ca nu esti singur, iar prin sfaturi si tehnici adaptate iti ofera un arsenal ce-ti va usura viata atunci cand te confrunti cu astfel de persoane.

Bill Eddy este avocat, terapeut, mediator si autor. A pus bazele teoriei personalitatilor inalt-conflictuale si a fondat institutul cu acelasi nume in California.

  • Comanda cartea la GiftBooks.ro! Poti obtine transport GRATUIT!
  • Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!