Scrisa de un fost campion al concursurilor de memorie, Cum sa-ti cultivi memoria ne arata cum poate o memorie radical imbunatatita sa devina un instrument util in consolidarea carierei profesionale si a vietii personale.

Cum sa-ti cultivi memoriaFoto: Hotnews

Pe langa faptul ca ofera tehnici practice care te ajuta sa-ti amintesti numere, date si fapte, cartea contine sugestii inovatoare privind noi metode de invatare si procesare a informatiilor, care iti pot schimba complet viata. Sunt incluse ultimele perspective stiintifice referitoare la agilitatea mentala si promoveaza o abordare motivationala cu ajutorul careia iti vei putea dezvolta obiective inteligente si te vei putea concentra mai bine pe realizarea acestora.

„Aveam o memorie atat de proasta, incat uitam sa o sun pe mama mea de ziua ei de nastere! Si iata acum, dupa numai un an, am ajuns sa memorez orice, de la lucruri amuzant, cum ar fi primele 200 de zecimale ale numarului Pi, pana la discursul «Am un vis» al lui Martin Luther King. Atat de bun este Mark!" - Emi Gal, antreprenor si inginer de software de origine romana

Mark Channon a infiintat celebrul concurs de testare a memoriei International Grandmasters of Memory, pe care l-a si castigat la prima editie. De atunci, a lucrat cu studenti de toate varstele, profesionisti si intreprinzatori, dornici sa-si depaseasca limitele in realizarea lucrurilor care-i pasioneaza. Ii puteti vizita pagina de web la adresa www.markchannon.com.