„Petrecem mai mult timp muncind decât făcând orice altceva. Nu este corect ca experiența serviciului să fie demotivantă și dezumanizantă într-o asemenea măsură”, spune Laszlo Bock, fostul director pentru Operațiuni de Personal la "Google", compania care a transformat interacțiunea dintre lume și cunoaștere.

Work RulesFoto: Editura Publica

Inspirată din cele mai recente cercetări în domeniul economiei comportamentale și bazată pe o înțelegere profundă a psihologiei umane, Work Rules! oferă exemple din mai multe domenii, respectiv din companii celebre, dar care sunt niște locuri de muncă îngrozitoare, sau din firme puțin cunoscute, dar care obțin rezultate spectaculoase, deoarece își prețuiesc și își ascultă angajații.

Bock ne poartă prin interiorul Google, una dintre cele mai explozive companii din istorie, pentru a demonstra motivele pentru care apare permanent printre cei mai buni angajatori din lume. Astfel, 15 ani de cercetare și dezvoltare intensivă sunt transpuși într-o serie de principii ușor de aplicat, indiferent dacă aveți o echipă de o singură persoană sau de câteva mii.

O adevărată capodoperă.

Forbes.com

Un profil interesant al unei companii inovatoare, care continuă să schimbe lumea.

Kirkus Reviews

Anecdotele despre fondarea sau istoria Google și discuțiile despre teoria managementului, psihologie și economie comportamentală creează împreună o lectură fascinantă și accesibilă.

Publishers Weekly

Din poziția sa de VP People Operations, Laszlo Bock a contribuit decisiv la cultura organizațională a Google – unul dintre cei mai iubiți angajatori ai ultimului deceniu. Cartea dezvăluie ingredientele acestui succes. Ca fapt divers, Laszlo Bock s-a născut în România, în 1972.

Ascendis