Invitați ruși de la televiziunea rusă de stat au șocat moderatorii unei emisiuni după ce au spus că ucrainenii nu pot fi „zdrobiți”, iar războiul Moscovei în Ucraina este „crud și sadic”. , „Este fără rost să anticipăm că poporul Ucrainei s-ar preda sau că ar cere guvernului lor să se predea pentru că sunt forțați să gătească șuncă la lumânare”.

Un rus spune la televiziunea de stat ca razboiul lui Putin in Ucraina este „crud si sadic”Foto: Captura video

O dezbatere la televiziunea rusă i-a făcut pe moderatori să îi spună unui invitat „că s-a dus pe prispa greșită”, după ce a afirmat că războiul lui Putin din Ucraina este „crud și sadic”.

  • „Problema este că legea internațională a fost încălcată, integritatea teritorială a unei națiuni suverane a fost încălcată pe 24 februarie. Aceste granițe ale națiunii suverane care au fost încălcate nu au fost granițele Rusiei. Cam asta e tot. Până acum, nu sunt semne că cineva ar fi gata să încheie un acord cu Rusia, în legătură cu nimic.
  • O grămadă de intermediari până acum este doar o grămadă și atât. Pentru Ucraina, concesiile teritoriale sunt văzute nu numai ca fiind imposibile, dar și inadmisibile.
  • Dacă acceptăm teza lui Vladimir Vladimirovici că suntem un singur popor, poate nu în sensul naționalităților din moment ce în mod clar suntem popoare diferite, ci numai în sensul că suntem foste popoare sovietice, în acea situație, este fără rost să anticipăm că poporul Ucrainei s-ar preda sau că ar cere guvernului lor să se predea pentru că sunt forțați să gătească șuncă la lumânare. Aceștia sunt foști sovietici. Făcând excepția de geografie, acești foști sovietici au supraviețuit asediului Leningradului. Sunt plini de ură. Pentru ei, este războiul lor patriotic. Nu pot fi zdrobiți”, spune Aleksandr Sytin, prezentat ca istoric și politolog.

Un alt invitat, prezentat ca sociolog, Alexei Roschin, spune:

  • „Nu înțeleg ce fel de ordine am putea vorbi, când le distrugem centralele electrice și infrastructura în Ucraina. Este cruzime și sadism, un război împotriva civililor. Acest război este împotriva poporului. Ca cetățean, sunt responsabil, dar nu am aprobat bombardarea centralelor ucrainene”.

Răspunsul unuia dintre moderatori, Andrey Norkin: „Să pretindem că am ascultat destul manifestul tău, mai ai ceva substanțial de zis? Am înțeles că ai vrut să te întorci la TV, dar mi-e teamă că te-ai dus pe prispa greșită. Nimeni nu este interesat de ce ai tu de zis”.