Președintele cecen Ramzan Kadîrov a postat pe Telegram un videoclip parodie în care îl obligă pe președintele Volodimir Zelenski să semneze predarea Ucrainei către Rusia, potrivit AFP.

Parodia lui KadirovFoto: Captura

Videoclipul de propagandă, cu o durată de un minut și 18 secunde, a apărut pe canalul Telegram al dictatorului cecen. Aceasta arată o sosie a președintelui ucrainean așezată la o masă prezidențială, purtând un tricou kaki care îl caracterizează pe Zelenski, în timp ce, în spatele său, un bărbat din afara cadrului îi pune mâna pe umăr.

Vizibil speriat, falsul Zelenski citește un discurs sub constrângerea mâinii invizibile.

"Dragi cetățeni! Eu, președintele interimar al Ucrainei, comandantul-șef al forțelor armate, aprob capitularea necondiționată a tuturor forțelor noastre armate de pe uscat, de pe mare și din aer", declară actorul, imitând vocea lui Volodimir Zelenski.

Tremurând, sosia continuă să anunțe, în decurs de o lună, "demilitarizarea și denazificarea completă a Ucrainei", înainte de a se corecta, "imediat!", sub presiunea mâinii de pe umăr.

Când actorul se întoarce spre torționarul său, i se dezvăluie fața: este Ramzan Kadîrov, președintele cecen și omul de încredere al lui Vladimir Putin.

Speriat, falsul Zelenski este apoi forțat de Ramzan Kadîrov să intoneze strigătul de război al armatei cecene.

---------------