Corespondentul Fox News Benjamins Hall, care a fost trimis să raporteze despre războiul din Ucraina, este spitalizat după ce a fost rănit în timp ce se afla pe teren în apropierea Kievului, a anunțat televiziunea, potrivit CNN.

Urmările unor bombardamente în KievFoto: Genya Savilov / AFP / Profimedia Images

„Avem un nivel minim de detalii în acest moment, dar Ben este spitalizat și echipele noastre de la fața locului lucrează pentru a colecta informații suplimentare pe măsură ce situația se desfășoară rapid”, a declarat directorul executiv al Fox News, Suzanne Scott, într-o notă adresată angajaților.

„Siguranța întregii noastre echipe de jurnaliști din Ucraina și din regiunile învecinate este prioritatea noastră principală și de cea mai mare importanță”, a adăugat Scott. „Acesta este un memento dur pentru toți jurnaliștii care își pun viața în pericol în fiecare zi pentru a transmite știrile dintr-o zonă de război”.

Informațiile vin după ce pe pagina de Facebook a procurorului general al Ucrainei, Irina Venediktova, a apărut o postare în care se anunța că un jurnalist britanic a fost grav rănit în Ucraina și se află în prezent la „terapie intensivă sub supravegherea medicilor”.

„Acest bărbat nu se afla într-o unitate militară, pe care, potrivit oficialilor ruși, le vizează constant. A suferit răni grave, nefiind într-o unitate militară”, arată postarea.