Actrita Florina Cercel, o obisnuita a platoului emisiunii "Sinteza zilei" (Antena 3), a avut cuvinte pline de lauda si stari extrasenzoriale si mistice fata de persoana premierului Victor Ponta. "Domnule Ponta, v-am cunoscut prima data acum 16 ani cand va ocupati de tineretul pesedist, iar cand am dat mana cu dumneavoastra pentru prima data m-am simtit brusc foarte bine. Fiind actrita, sunt senzitiva si simt aura oamenilor. M-a impresionat fizicul dumneavoastra sportiv", a declarat Florina Cercel care sustine ca USL este una din cele mai mari realizari pe care le-a vazut, "un proiect fascinat agndit de Victor Ponta" si ca a fost foarte dezamagita de ceea ce a urmat, "dar nu din vina dumneavoastra, domnule Ponta".

Florina Cercel si Victor PontaFoto: Captura Antena 3

Actrita a continuat pe aceeasi linie considerandu-l pe domnul Victor Ponta "un prim ministru capabil, energic, muncitor, un om care respecta valorile culturii romanesti".

Incheierea discursului a fost la inaltime: "Ferice de mama care v-a nascut".

Remember: Cum i-a multumit Comitetul angajatilor de la fabrica Aversa premierului Ponta pentru privatizare si viitorul sau maret