Invitati la emisiunea "Editie speciala" de la RTV, moderata de Andreea Cretulescu, candidatii la alegerile prezidentiale din noiembrie, Corneliu Vadim Tudor, Gheorghe Funar, William Branza si Constantin Rotaru si-au exprimat parerea despre gratierea unor nume importante, in cazul in care vor ajunge la Cotroceni.

Intrebati de Andreea Cretulescu pe cine ar gratia daca vor castiga alegerile prezidentiale, enumerand nume importante ca Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu sau Gigi Becali, cei patru candidati au raspuns:

Corneliu Vadim Tudor: "L-as gratia in primul rand pe Gica Popescu, cu o vinovatie minora, pe Gigi Becali, pe Dan Voiculescu si pe fratele presedintelui, Mircea Basescu".

Gheorghe Funar: "Va trebui sa construim multe penitenciare in Romania pentru ca multi vor intra la puscarie din cauza coruptiei. Astept in primul rand sa ajung la Cotroceni si apoi voi analiza cererile. Pentru faptele de coruptie trebuie sa se confiste integral averea".

William Branza: "Nu as gratia pe niciunul dintre ei, daca se fac vinovati de coruptie".

Constantin Rotaru: "Nu voi gratia pe nimeni. Orice gratiere nu ar face decat sa-i determine pe unii sa fure si mai mult".