Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania lanseaza astazi o provocare - Producatori romani pe plus. Veti putea citi, in aceasta sectiune, povestile unor antreprenori care au gasit calea catre succes.

Producatori romani pe plus- episodul 2Foto: Colaj foto

Avand in vedere contextul politic actual, in care se desfasoara evenimente care pot marca si reconfigura retail-ul romanesc, noua lege 321/2009 care reglementeaza activitatea marilor magazine poate avea un impact negativ asupra tuturor actorilor: producatori (in special cei mici), consumatori si, nu in ultimul rand, comercianti.

Campania isi propune sa exploreze relatia complexa producatori - comercianti.

Producatori romani pe plus continua cu episodul 2 in care va prezentam 4 producatori locali si specialisti in agricultura implicati in programul De-ale noastre, a lantului de magazine METRO Cash & Carry Romania.

1. Ciocodeica Corneliu, legumicultor din tata in fiu, a reusit prin intermediul programului De-ale noastre sa isi faca o afacere de success. Cu ajutorul unui inginer agronom de la METRO, lunar recoltele lui sunt din ce in ce mai bogate

2. Tudor Octavian este inginer agronom cu o experienta de 10 ani. Face parte din programul De-ale noastre de 4 ani si primeste sprijin din partea METRO pentru toate recoltele, fiind adeptul ingrasamintelor organice.

3. Tonea Daniel spune ca pana sa ajunga in programul METRO s-a descurcat greu, dar cu ajutorul retailerului se afla acum intr-o continua dezvoltare. Se declara extrem de multumit de colaborarea cu lantul de magazine si isi doreste sa livreze in continuare produse proaspete si de buna calitate pentru clienti.

4. Bogdan Neacsu din localitatea Dragasani, judetul Valcea povesteste despre beneficiile colaborarii cu Metro si prezinta cateva dintre avantajele programului De-ale Noastre.

Urmareste si: