Un nume important va completa afisul serii de 2 august. Martina Topley Bird va canta in deschiderea concertului pe care Massive Attack il vor sustine la Bucuresti. Martina Topley Bird si-a castigat faima atunci cand a inregistrat vocea pentru primul album Tricky, Maxinquaie. Concertul va incepe la ora 20:00, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balas Soter (zona Arcul de Triumf). Intrarea se va face din strada Primo Nebiolo.

Concertul din deschiderea show-ului Massive Attack va fi primul pe care Martina Topley Bird il va sustine la Bucuresti. In 2003 a aparut primul album solo al artistei britanice – Quixotic. Albumul a fost vazut ca o mare realizare de catre critica si a fost nominalizat la premiile Mercury din acel an. Cel de-al doilea album – The Blue God – a aparut in mai 2008 si din nou critica muzicala si publicul au apreciat muzica Martinei. Albumul este produs de celebrul Danger Mouse, membru in grupul Gnarls Barkley si compozitor al hit-ului Crazy. Pentru promovarea albumului The Blue God au fost lansate pana acum 2 single-uri: Carnies si Poison.

Biletele pentru concertul Massive Attack se gasesc in magazinele din Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Café si online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro. Pretul biletelor este de 95 lei pe Gazon – Sector A si 80 lei pe Gazon – Sector B. Concertul Massive Attack din Romania este produs de Livada si One Event, cele 2 companii care au organizat printre altele si concertele grupurilor Placebo, Laibach sau Muse, informeaza un comunicat.

Martina Topley Bird - "Carnies"